Un nou proiect imobiliar: Liziera Residence

Data publicarii: 05-10-2006
Un nou proiect imobiliar: Liziera ResidenceAstazi a avut loc lansarea proiectului Liziera Residence, demarat de CB Richard Ellis, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Liziera Residence va fi situat in partea de nord a Bucurestiului, pe Soseaua Pipera-Tunari, in apropierea Scolii Americane. Este o zona in continua dezvoltare, mai multe cladiri si spatii comerciale urmand a fi construite in apropiere. Proiectul va insuma o suprafata totala de 52.000 mp si va fi structurat in 176 de apartamente cu 2,3 si 4 camere grupate in patru cladiri: Stejar, Paltin, Arin si Frasin.

Vor fi 3 unitati compuse din subsol, plus parter, plus 7 etaje si o unitate compusa din subsol plus parter plus 10 etaje. Corpul 5 al cladirii este dedicat zonei comerciale. Data finalizarii este iunie 2008.

Liziera Residence

CB Richard Ellis a fost numit agentul exclusiv pentru proiectul dezvoltat de Ferco Investments, divizie a unui grup puternic de expertiza in dezvoltarea de proiecte la scara larga, precum programe de dezvoltare si investitii in sectoarele rezidentiale si comerciale de real-estate, privind "Regenerarea urbana".

Grupul este recomandat de proiecte ample dezvoltate in Marea Britanie (unde a finalizat recent un proiect de 200 de milioane de euro), Statele Unite ale Americii, Germania, Canada, India, Ungaria si, mai nou, Romania.

Cele patru blocuri, cu o suprafata totala construita de 52.000 de mp, vor fi construite in partea de nord a Capitalei, pe Soseaua Pipera - Tunari, in vecinatatea Scolii Americane. Complexul Liziera Residence este alcatuit din 176 de apartamente de una, doua si trei camere si va include un centru comercial propriu, club de fitness, spatii de joaca pentru copii si servicii integrate. Locatarii vor mai putea beneficia de o parcare subterana care are 267 de locuri si spatii de parcare supraterane pentru vizitatori.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: