Beneficii inovatoare pentru posesorii de carduri Credit Europe Bank

Data publicarii: 14-02-2012 | Finante-Banci

Credit Europe Bank a lansat un nou serviciu - destinat posesorilor de carduri premium ale bancii - care ofera utilizatorilor atat confort in alegerea destinatiilor de calatorie, cat si un important avantaj financiar la achizitionarea acestora.

Detinatorii de CardAvantaj Gold si Platinum vor avea posibilitatea, ca o caracteristica unica pe piata, sa utilizeze bonusul acumulat in contul lor la o valoare tripla pentru calatoriile personale sau de afaceri. 

Noua abordare are in prim plan clientul si este realizata in parteneriat cu agentia de turism Perfect Tour. Atunci cand este aleasa o destinatie, CardAvantaj Bon Voyage se transforma intr-un asistent perfect pentru calatorii:

Detaliile calatoriei sunt stabilite impreuna cu un agent al Departamentului VIP de la Perfect Tour prin intermediul liniei dedicate Bon Voyage - Luxury Line 031 415 00 21 

Plata se face din bonusul asociat contului de card, fondurile disponibile de acest tip fiind triplate de catre banca

In cazul in care valoarea majorata a bonusului nu acopera in intregime cheltuielile planificate, suma suplimentara va fi dedusa din limita de credit, care va fi returnata in 3 rate cu 0% dobanda.  

"Dorinta de relaxare este mai justificata ca oricand. Programul Bon Voyage ii sprijina pe toti clientii nostri care isi planifica vacantele, simplificand procesul si oferindu-le resurse financiare suplimentare. Dorim sa continuam sirul inovatiilor iar CardAvantaj Bon Voyage este un alt exemplu de beneficiu unic in Romania” spune Bianca Ionita, Head of Cards Product Management la Credit Europe Bank.

In plus, Perfect Tour ofera detinatorilor de CardAvantaj Bon Voyage o gama completa de servicii de lux care includ hoteluri de 6*, 5* si 4*, consiliere in planificarea vacantei si asistenta 24/7 pe parcursul acesteia, indiferent de destinatie. 

Programul "CardAvantaj Bon Voyage” poate fi folosit doar pentru pachetele de calatorie (cazare si transport sau numai cazare ), nu si pentru biletele de avion achizitionate separat. Rezervarile in cadrul Programului CardAvantaj Bon Voyage se pot face si in weekend-uri urmand ca tranzactiile sa se efectueze doar in timpul saptamanii (in timpul programului de lucru al bancii).