Compania AVITECH obtine premiul Most InAVative Leisure & Entertainment Facility

Data publicarii: 15-02-2012 | Afaceri

AVITECH este onorata sa anunte castigarea premiului "Most InAVative Leisure & Entertainment Facility” in cadrul concursului InAVation Awards 2012. Distinctia a fost obtinuta pentru proiectul Complexul Cultural "Eugen Ionescu”, implementat de AVITECH in Slatina. 

Concursul InAVation Awards s-a aflat la cea de-a sasea editie si este organizat de prestigioasa revista InAVate, liderul publicatiilor online de integrare si tehnologie Pro AV din regiunea EMEA. Evenimentul a avut loc pe 1 februarie 2012 in cadrul ISE (Integrated Systems Europe) - cea mai mare expozitie europeana dedicata profesionistilor din domeniul audio-video. Anul acesta expozitia s-a bucurat de un numar record de participanti - peste 825 expozanti si 40.869 vizitatori. Pentru a vedea lista completa a castigatorilor si a proiectelor finaliste la InAVation Awards 2012, click aici.

AVITECH a fost pentru al treilea an consecutiv singura finalista din Romania in cadrul concursului. La startul competitiei s-au aflat peste 75 de proiecte, grupate in 8 categorii. In finala au intrat cate 4 proiecte pentru fiecare categorie. Premiul castigat de AVITECH a fost ridicat de Iuliu Cristian, Presales Consultant -  reprezentantul companiei la eveniment. 

In calitate de antreprenor general in cadrul proiectului de la Slatina, AVITECH a gestionat si realizat lucrari de proiectare si design, amenajari exterioare si interioare, instalatii, dotari profesionale audio-video, IT&C si de siguranta si mobilier specializat pentru toate salile. 

Complexul cuprinde o sala de teatru multifunctionala cu dotari pentru conferinte, doua sali de cinematograf cu tehnologie 3D de ultima generatie, o cafenea literara, un foaier, camere pentru repetitii si relaxare, cabine pentru actori, depozit decoruri si costume. 

Intre echipamentele si sistemele oferite de AVITECH, dedicate teatrelor si cinematografelor, se numara: scenotehnica (scena, stalpi sustinere lumini, cortina), sisteme cinema digitale 3D, proiectoare digitale, servere digitale, procesoare audio digitale, ecrane de proiectie, sonorizare surround, lumini profesionale, tratamente acustice, mobilier de cinema si teatru. 

Solutia oferita a inclus si numeroase echipamente si sisteme complementare: retele voce date si telefonie, sisteme IT&C, de conferinta pentru sali multifunctionale (integrate in sala de teatru), de automatizare si control, de securitate, sisteme detectie incendiu, sisteme de adresare publica, retele digital signage pentru interior si exterior etc.  

Despre InAVation Awards

Concursul InAVation Awards este renumit pentru selectarea si premierea anuala a celor mai importante proiecte de integrare audio-video din regiunea EMEA si se organizeaza in fiecare an in cadrul ISE (Integrated Systems Europe) - cea mai mare expozitie europeana dedicata profesionistilor din domeniul audio-video. Evenimentul este organizat de prestigioasa revista InAVate, liderul publicatiilor online de integrare si tehnologie Pro AV din regiunea EMEA. 

Despre AVITECH

AVITECH este unul dintre cei mai importanti integratori din Romania de solutii si sisteme pentru domeniile audio-video, IT & C, securitate, siguranta, instalatii electrice, automatizari, solutii ce au la baza echipamente si servicii de cea mai buna calitate. Compania este structurata in prezent pe divizii specializate in cinci domenii de activitate: Audio-Vizual, Securitate, Systems, IT & C, Service. AVITECH are sediul central si showroom-ul in Voluntari-Ilfov si doua sucursale in Cluj-Napoca si Chisinau (Republica Moldova). Pentru o acoperire optima a Romaniei si Republicii Moldova compania are centre regionale de suport tehnic in Alba-Iulia, Brasov, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Ploiesti si Timisoara, precum si in Chisinau.