OTP Bank lanseaza o noua campanie pentru creditele de nevoi personale

Data publicarii: 16-02-2012 | Finante-Banci

  • Credit de nevoi personale in lei, cu dobanda fixa, timp de 7 ani
  • Aprobare rapida, in numai 48 de ore 

OTP Bank Romania vine in intampinarea nevoilor clientilor sai cu o dobanda fixa, speciala, de 15,79%* (DAE 16,98%)  si un termen de aprobare rapid, de numai 48 de ore, la creditul de nevoi personale fara ipoteca, in lei.

Creditul ofera siguranta ratelor egale cu dobanda fixa si nu are restrictii cu privire la utilizarea acestuia. Astfel, clientii isi pot planifica mai bine cheltuielile personale fara griji in privinta fluctuatiilor cursului valutar.

OTP Bank recomanda acest tip de credit clientilor care obtin venituri in lei, punand la dispozitia acestora avantaje multiple, precum:

  • rate lunare egale, fixe pe toata perioada de acordare a creditului, indiferent de variatia ROBOR;
  • aprobare rapida, in maxim 48 de ore de la depunerea documentatiei complete;
  • 0% comision de deschidere si administrare cont curent, pe intreaga perioada de derulare a creditului;
  • 0% comision lunar de administrare credit;
  • 0% comision pentru schimbarea datei de scadenta a ratelor fara taxa de analiza dosar;
  • suma maxima de pana la 42.000 RON;
  • perioada de rambursare intre 6 luni si 7 ani;
  • gama variata de venituri acceptate.

Clientii care doresc sa beneficieze de avantajele acestui credit, trebuie sa aiba maxim 65 de ani la data scadentei finale a creditului.

"Am dezvoltat aceasta oferta speciala pentru a ne ajuta clientii sa isi indeplineasca orice nevoie ar avea, fara a-si face griji cu privire la fluctuatiile zilnice de curs valutar. Principalul beneficiu pe care il ofera acest produs este rata fixa pe intreaga perioada de desfasurare a creditului, de pana la 7 ani. Oferta noastra promotionala are, pe langa avantajul unei aprobari rapide, in numai 48 de ore, un pret foarte competitiv, DAE fiind una dintre ofertele de top din piata”, a declararat Gabor Ljubicic, Director General Adjunct - Retail, OTP Bank Romania. 

Pentru mai multe informatii, cei interesati pot intra in legatura cu reprezentantii bancii, in orice zi, de luni pana vineri, intre orele 8:30-17:30, la 0800.88.22.88 (apelabil gratuit din reteaua Romtelecom) sau la *OTPBANK (*6872265) (apel cu tarif normal, din retelele Vodafone si Orange).

OTP Bank Romania este subsidiara a OTP Bank, cel mai mare grup bancar independent din Europa Centrala si de Est. OTP Bank ofera servicii universale in Ungaria, Romania, Muntenegru, Croatia, Bulgaria, Rusia, Ucraina, Slovacia si Serbia, pentru mai mult de 12 milioane de clienti, prin intermediul unei retele teritoriale de aproape 1500 de unitati, prin intermediul retelei de ATM-uri si prin sistemul de canale electronice. 

*Pentru un credit de nevoi personale in valoare de 10.000 RON acordat pe o perioada de 7 ani, cu rata de dobanda de 15,79% fixa pe toata perioada de acordare, DAE este 16,98%, rata lunara este de 197,43 RON si valoarea totala platibila este de 16.583,82 RON.