Dan Suciu a fost numit purtator de cuvant al Guvernului

Data publicarii: Astazi, 20-02-2012 | Politica

Primul-ministru Mihai-Razvan Ungureanu l-a numit luni in functia de purtator de cuvant al Guvernului pe Dan Suciu, jurnalist specializat in domeniul economic, potrivit unui comunicat transmis AGERPRES.

Dan Suciu, care va avea calitatea de secretar de stat, are o experienta jurnalistica de aproximativ 18 ani, a scris pentru publicatiile Banii Nostri, Privirea, Prezent, iar din 2006 a fost realizator al postului TV Money Channel. 

Dan Suciu este absolvent al Facultatii de Filosofie - Universitatea din Bucuresti si al unui master de Politici Publice. In prezent este doctorand in economie. 

Suciu ii va succede in functia de purtator de cuvant al Guvernului Ioanei Muntean, care fusese numita in februarie 2009, de catre fostul premier Emil Boc. 

** 

Dan Suciu a fost redactor la Revista ''Zig-Zag'' din 1993 pana in 1996, iar in perioada 1996-2000 a fost redactor si redactor-sef al saptamanalului specializat in economie ''Privirea''. 

In perioada 2000-2004 a fost editor coordonator al Revistei ''Banii Nostri''. 

Dupa 2005 colaboreaza cu saptamanalul ''Prezent'' unde este redactor-sef adjunct. 

Din 2006 este editor prezentator la postul TV The Money Channel si realizator al emisiunii ''60 de minute''. In 2010 devine director editorial al postului TV The Money Channel. 

Este membru al Asociatiei Jurnalistilor din Romania. 

Sursa: AGERPRES