Bucuresti - gazda Targului European MICEPRO in 2012

Data publicarii: 22-02-2012 | Afaceri

Editia inaugurala a targului adresat profesionistilor din industria de reuniuni din Europa Centrala, de Est si Sud Est, MICEPRO, va avea loc in Bucuresti in 2012.

MICEPRO (Meeting Incentives Conferences and Events PRO) 2012 - World Trade Center Bucuresti/ 15-18.03.2012 / www.micepro.eu. Expozitie anuala. Editiile urmatoare vor fi in: Istanbul, Budapesta, Moscova etc.

ClassIQue T&E organizeaza o serie de evenimente cu acoperire Europeana incepand din acest an, in scopul promovarii active a profesionistilor din domeniile la care evenimentele se refera.

Targurile sunt parte dintr-un concept mult mai amplu ce are ca scop apropierea si dezvoltarea relatiilor de afaceri intre clienti si furnizori (business networking).

MICEPRO este parte din proiectul MICERO/ MICEPRO care se refera la Romania - MICERO (www.micero.eu) si Europa Centrala, de Est si Sud Est - MICEPRO (www.micepro.eu) in ceea ce priveste dezvoltarea industriei de reuniuni.

In editia din acest an a Targului MICEPRO vor fi reprezentate in standuri urmatoarele tari: Romania, Serbia, Slovenia, Austria, Polonia, Ungaria, Croatia, Grecia, Muntenegru, Rusia, Cehia, Italia, Germania, Bosnia si altele.

Invitatii (hosted buyers sau vizitatori), vor veni din: Romania, Slovenia, Serbia, Rusia, Ungaria, Polonia, Cehia, Austria, Croatia, Grecia, Cehia, Olanda etc.

Acestia vor avea ocazia sa sa intalneasca atat in cadrul programului de targ (10-17.00 zilnic), cat si in cadrul evenimentelor oferite de organizatori in fiecare seara (Welcome Party / WTC, Receptie / Capital Plaza si Cina Festiva - McMoni's/ Club Night - Player Club).

Detalii si program complet pe: www.micepro.eu.

Partener oficial pentru MICEPRO2012 este World Trade Center/ Pullman Hotel Bucuresti.

Pentru a dezvolta cat mai bine componenta de business networking am incheiat un protocol de colaborare cu Institutul European de Business Networking (http://eubusinessinstitute.eu) pentru proiectul MICERO/MICEPRO.

Inscrierile, atat ca expozant cat si ca invitat, se mai pot face pana in 02.03.2012 la vali@micero.eu/ office@micepro.eu. (Vali Constantin - manager de proiect / 0723685748).

De asemenea, pentru a deveni parteneri/sponsori ai  acestui eveniment ne puteti contacta la unul din detaliile mentionate.

Pe langa MICEPRO, ClassIQue T&E va organiza inca 2 evenimente Europene majore:

ECUDE - European Convention in Urban Development & Ecology

Editii anuale / in Noiembrie. Prima editie: Bucuresti 2012. Urmatoarele: Praga, Ljubljana, Cracovia etc.

NECST - Networking Europe in Communications, Social media & Technology

Editii anuale/ in Iunie. Prima editie: Budva (Muntenegru) 2013. Urmatoarele: Portoroz (Slo),  Antalya (Tur), Opatija (Cro).