BRD Sogelease lanseaza Oferta in lei

Data publicarii: 22-02-2012 | Finante-Banci

 BRD Sogelease a lansat "Oferta in lei”, o alternativa de finantare avantajoasa adresata clientilor persoane juridice, menita sa vina in intampinarea nevoilor curente de investitii ale acestora. Oferta speciala presupune conditii avantajoase in vederea achizitionarii de autovehicule si echipamente, si anume: dobanda incepand de la 10.9% p.a., avans minim de 15% si o perioada de finantare de pana la 60 de luni.

"Ne bucuram sa furnizam pietei oferte competitive care raspund adecvat conditiilor existente in acest moment pe piata romaneasca. Oferta in lei completeaza gama noastra de produse si suntem convinsi ca vom avea tot mai multe solicitari de finantare in moneda nationala in perioada urmatoare”, a declarat Vorles Morlot, Directorul General al BRD Sogelease.

Filiala a BRD - Groupe Societe Generale, BRD Sogelease este, din punctul de vedere al valorii bunurilor finantate, printre primele societati de leasing din Romania, filiale ale unor banci sau institutii bancare. Membru fondator al Asociatiei de Leasing si Servicii Financiare Nebancare (ALB), BRD Sogelease IFN S.A. este constant prezenta in topul celor mai mari societati de leasing din Romania. ALB numara in prezent 33 de societati de leasing si 7 societati de credit de consum, ce reprezinta grupuri financiare nebancare de renume si cu reprezentare internationala. «Asociatia Societatilor Financiare - ALB Romania», organizatie afiliata la Federatia Europeana a Asociatiilor Societatilor  de Leasing -  Leaseurope si membra a  Federatiei Creditului de Consum din Europa - Eurofinas, reprezinta un total de circa 92% din totalul pietei de leasing din Romania si aproximativ 63% din piata creditului de consum.