Cetelem a accesat fonduri europene pentru a proteja sanatatea angajatilor sai

Data publicarii: 24-02-2012 | Diverse

S.C. Cetelem IFN S.A. a implementat, in perioada 01.03.2011 - 29.02.2012, proiectul "SANATATEA ANGAJATILOR - Factor cheie pentru dezvoltarea durabila a companiei”, proiect cofinantat din Fondul Social European si din bugetul national prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013, in cadrul Axei Prioritare 3 "Cresterea adaptabilitatii lucratorilor si a intreprinderilor”.

Proiectul a avut ca scop imbunatatirea conditiilor de munca ale angajatilor si prevenirea riscurilor profesionale ce tin de suprasolicitarea psihica.

In cadrul proiectului, 371 de angajati Cetelem, din care 304 femei, au participat la sesiuni de informare si instruire in domeniul sanatatii in munca si in domenii cu impact asupra sanatatii lor, precum managementul stresului ocupational, comunicarea cu persoane dificile, managementul eficient al timpului la locul de munca si gestionarea relatiilor cu clientii dificili.

Au avut loc 30 de sesiuni de informare si instruire care s-au derulat in orasele Cluj Napoca, Craiova, Bucuresti, Brasov, Timisoara, Iasi si Focsani.

"Proiectul s-a bucurat de un real succes in randul angajatilor Cetelem deoarece a oferit grupului tinta posibilitatea de a descoperi care sunt factorii de risc la locul de munca. Abilitatile care au fost exersate in cadrul sesiunilor vor fi folosite in gestiunea situatiilor care prezinta factori de risc ce pot afecta sanatatea la locul de munca.

Proiectul a contribuit atat la prevenirea activa a problemelor de sanatate psihica ale angajatilor, cat si la sustinerea lor in organizarea activitatii la locul de munca astfel incat impactul asupra sanatatii lor psihice sa fie minim.”, a declarat Irina Stoian, Director Resurse Umane Cetelem.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: