Se apropie cea de-a treia editie a Mobile Advertising Congress Romania

Data publicarii: 27-02-2012 | IT&C

Expo Media organizeaza, in parteneriat cu Vodafone Romania, cea de-a treia editie a Mobile Advertising Congress, in data de 29 martie 2012, in cadrul Hotelului Athenee Palace Hilton din Bucuresti.

Pana la finele lui 2011 s-au inregistrat peste 6 miliarde de noi abonamente de telefonie mobila - The International Telecommunication Union (2011). Acest lucru inseamna peste 87% din populatia globului. Mai mult, se constata o crestere substantiala a numarului de utilizatori de servicii de telefonie mobila in ultimii ani - 5,4 miliarde in 2010 si  4,7 miliarde in 2009. Acesta este motivul pentru care din ce in ce mai multe companii integreaza in planurile lor de marketing si comunicare solutii de tip mobile marketing, drept factor diferentiator si competitiv al strategiei de business.

 Piata de mobile advertising din Romania este in extindere, iar nevoia de servicii inovatoare de publicitate pe telefonul mobil este din ce in ce mai mare. Expo Media, in parteneriat cu Vodafone Romania, vin in intampinarea acestei nevoi prin organizarea celei de-a treia editii a celui mai important eveniment de profil din Europa Centrala si de Est, Mobile Advertising Congress 2012.

 Conferinta de business va aduce in prim plan cele mai inovatoare instrumente de promovare ale momentului, prin intermediul unor personalitati influente din industria locala si internationala, si va avea loc in data de 29 martie 2012, in incinta Hotelului Athenee Palace Hilton din Bucuresti. Evenimentul va avea un caracter dinamic, interactiv si practic, si il va avea drept moderator pe Mircea Criveanu, Managing Partner, Orasul Meu.

 Printre invitatii acestei editii se numara:

  • Dan Romescu - Mobile Social Architect, Augmented Citizen Advocate;
  • Stefan Iordache - COO, Leo Burnett Romania;
  • Jonathan Kelly - Head of Mobile Advertising, Vodafone Group;
  • Huseyin Savas - Regional Product Expert for mSearch, Google Ireland;
  • Marco Veremis - President, Upstream;
  • Angus Slater - Chief Marketing Officer at Vodafone Romania;
  • Miki Devic - Co-Founder, CEO Germany & Chief Sales Officer, Httpool Group.

 “Vodafone continua si in acest an seria evenimentelor Mobile Advertising Congress si Mobile Advertising Masterclass, cu scopul principal de a aduce noi informatii despre valoarea acestor servicii. De la campanii independente, pana la integrari in mixul de comunicare, serviciile de adresare directa a clientilor prin canale de telefonie mobila vor reprezenta din ce in ce mai mult un instrument de vanzare important, in conditiile unei concurente crescute in piata. Avantajele sunt reprezentate de acuratetea cu care se poate face adresarea si rate de raspuns masurabile. Va asteptam in data de 29 martie cu noutati, studii de caz si cu dorinta de a afla care sunt nevoile brandurilor si agentiilor in 2012, pentru a le adresa cat mai bine si cat mai rapid.” Horatiu Dimulescu, Manager Mobile Advertising, Vodafone Romania.

 Un brand de succes este acela care se afla mereu in cautare de metode inspirate de diferentiere si investeste constant in solutii de marketing moderne si competitive in raport cu care publicul targetat nu poate ramane indiferent. Mobile Advertising Congress aduce brandurilor romanesti directii pertinente de promovare pentru 2012, contribuind activ la cresterea standardelor si mizelor de marketing. Ne bucuram sa concertam acest eveniment de talie internationala si incurajam astfel de initiative educative de marketing.”Madalina Vilau, Managing Director, Expo Media.

 Pe langa parteneriatul principal cu Vodafone Romania, Mobile Advertising Congress 2012 se bucura de sprijinul companiei Upstream Systems, in calitate de Sponsor Silver. Partenerii media ai acestei editii sunt: IAA, Digital IQads, Smark, Contact Center Magazine, Httpool, Orasul Meu, Wall-street, ClubAfaceri.ro, Startups.ro, Connect si 9AM News.

 Pentru mai multe informatii despre conferinta Mobile Advertising Congress puteti accesa www.mobileadvertisingcongress.ro . Pentru detalii legate de inscrierea la eveniment si oportunitati de sponsorizare, va rugam sa ne contactati pe registration@conferinte.ro sau la telefon +40 731 191 919.