Noua campanie promotionala COSMOTE Alpha MasterCard aduce 800 de premii

Data publicarii: 27-02-2012 | Finante-Banci

Alpha Bank Romania si COSMOTE Romania desfasoara in perioada 23 februarie -11 mai 2012 o noua campanie promotionala pentru cardul de credit COSMOTE Alpha MasterCard, ce aduce clientilor premii constand in telefoane mobile.

 Primii 800 de clienti care aplica cu succes pentru cardul de credit COSMOTE Alpha MasterCard conform conditiilor din Regulamentul de participare la promotie vor primi un telefon COSMOTE Sense ca premiu. 

Cardul de credit COSMOTE Alpha MasterCard aduce clientilor avantaje multiple: 

  • O reducere de 3% pentru orice tranzactie efectuata cu acest card in magazinele COSMOTE;
  • 3% reducere din valoarea facturii de servicii COSMOTE platita cu acesta in magazinele COSMOTE (la POS Alpha Bank) sau prin serviciul Direct Debit;
  • Bonus 1% pentru orice tranzactie efectuata cu cardul, in Romania sau strainatate;
  • Reducere de 18 euro ce poate fi folosita pentru accesorii si telefoane mobile in magazinele COSMOTE si GERMANOS.

Totodata, cu cardul de credit COSMOTE Alpha MasterCard clientii beneficiaza de reduceri la platile efectuate cu cardul la peste 90 de comercianti parteneri si de optiunea de plata in rate cu 0% dobanda la peste 800 de comercianti parteneri. Acest serviciu ofera clientilor posibilitatea de a plati in rate bunuri si servicii achizitionate cu cardul de credit la comerciantii afiliati.  

COSMOTE Alpha MasterCard este un card de credit international, emis in lei, dotat cu cip si banda magnetica. In functie de venitul net, limita de credit standard este de pana la 3000 euro (echivalent lei). Pentru platile cu cardul la comercianti din tara si din strainatate comisionul este zero. De asemenea, clientii pot beneficia de o perioada de gratie de pana la 55 de zile, iar dobanda este 0% pentru toate platile cu cardul la comercianti, daca suma datorata este rambursata integral pana la data scadenta. 

Mai multe detalii legate de campania promotionala precum si Regulamentul promotiei COSMOTE Alpha MasterCard sunt disponibile pe www.alphabank.ro, www.cosmote.ro, in toate unitatile Alpha Bank Romania si magazinele COSMOTE si Germanos.