ProCredit Bank ofera un pachet special pentru firmele cu activitate contabila

Data publicarii: 27-02-2012 | Finante-Banci

ProCredit Bank a lansat in luna februarie 2012 pachetul ProContabil, o oferta special creata pentru cabinetele si societatile comerciale cu profil de contabilitate (experti contabili, contabili autorizati, societati comerciale de evidenta si expertiza contabila), de care acestea pot beneficia pana la finalul anului in curs.

Prin aceasta oferta, clientii cu activitate in contabilitate au la dispozitie solutii financiare complete care sa raspunda nevoilor de finantare ale afacerii. Acestia pot accesa credite pentru capital de lucru, credite pentru investitii sau cu destinatie mixta, cu o perioada de rambursare de pana la 15 ani in cazul creditelor de investitii. In plus, banca nu percepe comision pentru analiza dosarului de credit.

Pentru tranzactiile bancare curente, la achizitionarea acestui pachet, clientii beneficiaza de deschidere de cont curent gratuita, dobanda pe contul curent de 2% pe an si extras de cont gratuit. Aceste avantaje sunt oferite timp de un an din momentul deschiderii contului.

De asemenea, pachetul ofera acces la serviciile bancare electronice (Internet Banking, InfoPlati si InfoIncasari SMS sau e mail) si comisioane reduse pentru platile nationale de pana la 500 Lei (fara comision perceput de ProCredit Bank; se plateste numai comisionul obligatoriu catre Transfond).