UniCredit Tiriac Bank deschide prima sucursala pe Facebook din Romania

Data publicarii: 29-02-2012 | Finante-Banci

UniCredit Tiriac Bank invita utilizatorii de Internet sa treaca pragul virtual al primei sucursale deschisa de o banca din Romania pe Facebook: e-Sucursala UniCredit Tiriac Bank.

Unul dintre cele mai importante avantaje ale e-Sucursalei este optiunea click-to-chat. Prin intermediul acestui serviciu, vizitatorii e-Sucursalei UniCredit Tiriac Bank pot cere informatii live de la consultantii bancii, fara a parasi platforma de socializare, dupa acelasi program de functionare pe care il are si Info Center-ul bancii (il puteti consulta aici).

"Consultantii bancii stau la dispozitia celor interesati cu informatii si sfaturi despre produsele si serviciile noastre. Acest lucru se realizeaza intr-o sesiune privata si securizata de chat. Am gandit acest proiect pentru a construi un dialog real si util cu persoanele care ne viziteaza pagina”, a declarat Anca Nuta, director al departamentului Identitate si Comunicare in cadrul UniCredit Tiriac Bank.

Potrivit reglementarilor in vigoare, utilizatorii pot furniza date personale prin intermediul click-to-chat, iar in cazul in care sunt necesare date confidentiale se stabileste de comun acord cum se va continua convorbirea (telefonic sau intr-una dintre sucursalele bancii).

In plus, odata intrati in e-Sucursala UniCredit Tiriac Bank, utilizatorii de Facebook au la dispozitie o serie de servicii si informatii utile in interactiunea cu banca atat in mediul online cat si in cel offline:

  • acces facil la Online B@nking & Business Net;
  • pot descarca brosuri despre serviciile si programele UniCredit Tiriac Bank, destinate persoanelor fizice sau juridice;
  • pot consulta harta UniCredit Tiriac Bank pentru a localiza cea mai apropiata sucursala, ATM sau BNA din retea;
  • pot consulta cursul valutar, actualizat in timp real.

Nu in ultimul rand, standul virtual dedicat proiectelor de responsabilitate sociala desfasurate de banca ii tine la curent pe vizitatori cu privire la cele mai noi initiative:  PAVILION - centru de arta contemporana  si cultura, sustinut de UniCredit Tiriac Bank, Concursul de Debut Literar UniCredit, implicarea UniCredit Tiriac Bank in sustinerea Festivalului International George Enescu, precum si primul centru de inchiriat biciclete din Bucuresti, Cicloteque.

Activ si actualizat cu informatii complete despre produsele si serviciile UniCredit Tiriac Bank ramane in continuare si site-ul bancii - www.unicredittiriac.ro.

Comunicat de presa