O multinationala din domeniul IT angajeaza 150 de romani. VEZI JOBURI

Data publicarii: 05-03-2012 | HR/Cariere

Filiala locala a grupului francez de servicii de consultanta IT si dezvoltare software Pentalog vrea sa angajeze in jur de 140-150 de romani in acest an. Filiala locala a grupului francez de servicii de consultanta IT si dezvoltare software Pentalog vrea sa angajeze in jur de 140-150 de romani in acest an.

Grupul francez intentioneaza sa recruteze cu totul peste 170 de specialisti in 2012, pentru birourile sale din Romania si Republica Moldova, potrivit Wall Steet.ro.

Compania cauta in special programatori, experti e-commerce, consultanti de business intelligence, testeri, arhitecti, sefi de proiect, analisti de business, ingineri telecom si ingineri auto. Exista, de asemenea, cateva pozitii vacante si pe zona administrativ-financiara si de marketing.

Francezii au birouri pe piata romaneasca la Bucuresti, Sibiu, Brasov, Iasi si Cluj. La finalul anului trecut grupul francez avea 700 de angajati, dintre care 600 in Romania si Republica Moldova. Intre timp Pentalog a ajuns la circa 730 de oameni.

Grupul isi propune sa ajunga la 850 de angajati la nivel global pana la sfarsitul anului.

Vezi joburile vacante in momentul de fata aici.

Sursa: Realitatea.net

Ultimele stiri pe BankNews.ro: