Revista e-Finance si-a desemnat castigatorii pe anul 2011

Data publicarii: 06-03-2012 | Media

Pentru al noualea an consecutiv, revista eFinance a premiat performerii anului 2011 din zona de convergenta a industriilor IT & C si financiara, companii, institutii si, nu in ultimul rand, oameni care au demonstrat o implicare activa, au performat si inovat.

Evenimentul s-a desfasurat marti, 28 februarie 2012, la Hotelul JW Marriott din Capitala si s-a bucurat de prezenta a peste 100 de invitati din domeniile IT & C si financiar-bancar, institutii de specialitate, firme de consultanta, cabinete de avocatura, analisti independent, jurnalisti din presa de specialitate.
Revista e-Finance a acordat premiul e-contact center companiei Valoris Center, Premiul a fost decernat acestei companii pentru cresterea sustinuta a serviciilor asociate de contact center (live chat, telefon, e-mail, fax, etc.) si agregarea acestor canale intr-un pachet complex de servicii.

Premiul e-team a fost acordat echipei IT a Bancii Comerciale Carpatica pentru reusita reorganizarii in timp record a departamentului IT si punerea in sarcina, in premiera regionala, a noilor masini tip HP 3PAR.

Revista e-Finance a acordat premiul e-nnovation Libra Internet Bank pentru dezvoltarea si introducerea unei functionalitati unice si inovatoarea pe piata platilor Online din Romania: decontarea T+0.

Premiul e-security a revenit companiei Q-East Software, pentru atingerea in 2011 a pragului de 2.000 de servere auditate si a 100.000 de utilizatori, precum si pentru implementari in infrastructuri critice.

Premiul sectiunii e-payments a fost decernat companiei IND Group pentru implementarea cu succes in 2011 a propriei solutii de Internet Banking ce sta la baza serviciului BT24 al Bancii Transilvania.

Premiul sectiunii e - partnership a revenit tandemului Allevo (fosta companie Business Information Systems) si CEC Bank pentru aniversarea unui deceniude modelare in comun a sistemului de plati al bancii si pentru proiectele recente de optimizare a operatiunilor trezoreriei bancii si a gestiunii lichidaiti.
Revista e-Finance a acordat firmei Computer Generated Solutions premiul pentru categoria e-outsourcing pentru calitatea exemplara a serviciilor prestate in regim externalizat pentru clientii globali si locali 2011, intr-un spectru larg de servicii si
industrii.

Premiul categoriei e-development a revenit companiei Romsys, a carei dezvoltare si crestere a fost in 2011 una de exceptie (53%), si a carei atentii s-a focalizat pe promovarea solutiilor proprii sau ale grupului New Frontier Holding, din care face parte.

Pentru lansarea in 2011 a noii aplicatii Charisma HCM Talent Management, care inglobeaza cel mai bun produs european de Talent Management (cel al companiei Lumesse), revista "e-Finance” a oferit premiul e-business software firmei TotalSoft.

Premiul categoriei e-projects a fost decernat casei de software SIVECO Romania pentru impresionanta sa activitate transfrontaliera din 2011 si pentru cele peste 20 de proiecte de furnizare de servicii de dezvoltare si mentenanta pentru 6 organizatii importante ale Uniunii Europene.

Premiul sectiunii e-provider a revenit TransFonD pentru eforturile sustinute de stimulare a instructiunilor de Debitare Directa din SENT, sistemul electronic de compensare multilaterala a platilor interbancare de mica valoare.

Trofeul categoriei e-support a fost inmanat corporatiei Oracle Romania pentru sustinere din perspectiva IT a industriei financiar-bancare din Romania (inlocuirea sistemului de core-banking al Bancii Transilvania cu solutia FlexCube a firmei iFlex,
parte din Oracle si implementarea unui nou sistem informatic de core-insurace pentru asigurari generale la Asirom).

La categoria e-impact, revista a desemnat ca laureat Banca Nationala a Romaniei pentru implementarea cu succes in 2011 a sistemului de plati in euro TARGET2- Romania. Implementare cu un impact semnificativ asupra sectorului financiar-bancar
romanesc si asupra economiei nationale.

Pentru contributia sa personala exceptionala la dezvoltarea industriei IT din Romania si pentru revenirea in acest business in 2011 la carma noii entitati de profil, Kapsch Romania, "e-Finance” a decernat premiul e-people domnului Dan Roman, director general Kapsch Romania.

Partenerii de excelenta ai evenimentului au fost vinurile medaliate ale Statiunii de Cercetare Pietroasa, precum si Casa de Licitatii Goldart.
Ultimele stiri pe BankNews.ro: