Israelul a decis deja sa atace Iranul, cred oficialii SUA

Data publicarii: 07-03-2012 | International

Oficialii americani cred ca premierul israelian Benjamin Netanyahu a decis deja sa atace Iranul, spune postul de televiziune Channel 2, citat de site-ul Times of Israel.

"Toti oficialii americani din domeniul serviciilor secrete sunt convinsi ca guvernul israelian a decis deja sa atace Iranul, cu exceptia cazului in care ceva semnificativ se intampla cu programul nuclear iranian", a precizat o sursa americana pentru postul Channel 2, din Israel. 

Informatiile vehiculate de postul de televiziune au venit pe ultima suta de metri a unei vizite pe care premierul israelian a efectuat-o la Washington.

Netanyahu urma sa se intalneasca marti cu secretarul de Stat Hillary Clinton si sa fie primit in Congres, la o zi dupa discutii intense cu presedintele Barack Obama, intr-un context marcat de speculatii asupra unui posibil atac israelian asupra Iranului, potrivit Mediafax.

In fata a 13.000 de persoane, luni seara, in cadrul unei conferinte a influentei organizatii proisraeliene American Israel Public Affairs Committee (AIPAC), Netanyahu a subliniat ca ISraelul nu va ezita sa atace iranul pentru a-l inpiedica sa obtina arma nucleara.

Integral in Realitatea.net

Ultimele stiri pe BankNews.ro: