Apple va dezvalui miercuri noua tableta iPad 3

Data publicarii: 07-03-2012 | IT&C

Grupul informatic american Apple ar urma sa dezvaluie miercuri un nou model al tabletei iPad, acesta fiind primul mare eveniment media organizat dupa moartea legendarului fondator Steve Jobs, transmite AFP.

Intr-o maniera tipica, Apple a trimis presei invitatii la un eveniment ce ar urma sa fie organizat miercuri la Yerba Buena Center for the Arts din San Francisco, fara a preciza in mod clar produsul care va fi lansat. Fotografia care insoteste invitata de presa arata doar un model tableta iPad. 'Toate indiciile arata spre o noua versiune a iPad', a declarat analistul Gartner, Michael Gartenberg. 

Analistii speculeaza ca noul 'iPad 3' va avea un ecran cu o rezolutie mai mare, apropiata de cea a telefoanelor iPhone 4S, un procesor mai rapid si, posibil, o camera cu perfomante mai bune. O mare necunoscuta este daca Apple va mentine in productie actualul model iPad 2 la un pret mai scazut, asa cum a facut cu telefonul iPhone 3GS dupa lansarea versiunii iPhone 4. 

Lansarea noului model de iPad vine intr-un moment de cotitura pentru Apple. Saptamana trecuta, capitalizarea de piata a Apple a trecut pragul de 500 de miliarde de dolari. Doar alte sase companii americane au atins la un moment dat o capitalizare de piata similara. 

Sursa: AGERPRES

Ultimele stiri pe BankNews.ro: