CEConline gratuit pana in decembrie, pentru IMM-urile din programul Kogalniceanu

Data publicarii: 08-03-2012 | Finante-Banci

CEC Bank lanseaza o campanie promotionala  pentru liniile de credit oferite prin Programul Guvernamental Mihail Kogalniceanu. Astfel, pentru clientii persoane juridice care contracteaza credite in cadrul acestui program de finantare incepand cu data de 05.03.2012, contravaloarea abonamentului la serviciul de Internet Banking CEConline va fi 0 (zero) pana la data de 31.12.2012. In prezent, valoarea abonamentului lunar este de 10 lei.

Scopul Programului Guvernamental Mihail Kogalniceanu este acordarea unor facilitati de subventionare partiala a dobanzilor si, dupa caz, de garantare de catre stat, pentru creditele acordate intreprinderilor mici si mijlocii, in vederea suplinirii nevoilor de lichiditate pe termen de un an pentru desfasurarea activitatilor, cu posibilitatea prelungirii in conditiile legii, fara a depasi durata programului (2011-2013).

Clientii eligibili pentru aceste finantari sunt operatorii economici care se incadreaza in categoria intreprinderilor mici si mijlocii, conform prevederilor Legii nr. 346/2004 privind stimularea infiintarii si dezvoltarii IMM-urilor, cu modificarile si completarile ulterioare.

Creditele beneficiaza de garantia emisa de FNGCIMM ce va acoperi maximum 80% din valoarea creditului acordat, dar nu mai mult de 100.000 lei.

"Prin lansarea acestei campanii, CEC Bank continua politica de stimulare si incurajare a segmentului de intreprinderii mici si mijlocii, urmarind impulsionarea vanzarilor de credite prin Programul Mihail Kogalniceanu si cresterea competitivitatii pe acest segment. Pana in prezent, CEC Bank  a aprobat in cadrul acestui program, credite in valoare de peste 10 milioane lei", a declarat domnul Radu Gratian Ghetea, Presedintele CEC Bank.

Clientii CEC Bank beneficiaza de consultanta gratuita in ceea ce priveste pregatirea documentatiei de accesare a creditului. Informatii suplimentare despre acest produs de creditare pot fi obtinute de catre client din orice unitate CEC Bank sau accesand site-ul de Internet al Bancii, www.cec.ro, sectiunea Persoane juridice - Credite - IMM-uri si Corporatii.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: