Top dobanzi la credite de nevoi personale fara garantii

Data publicarii: 12-03-2012 | Finante-Banci

In ultimii ani, clientii s-au orientat catre refinantarea acestora intr-un singur credit mai mare, dar cu o rata mai mica, mai ales ca si dobanzile au mai scazut in aceasta perioada, de la peste 20%, acum regasim si oferte cu dobanzi DAE sub 15%. Odata cu aplicarea de catre banci a noilor norme de creditare impuse de catre BNR, perioada maxima a unui credit de nevoi personale a fost limitata la 5 ani, fiind incurajate finantarile acordate in moneda nationala.

Cele mai bune oferte de dobanzi (DAE) pentru un credit de nevoi personale in valoare de 20.000 lei, acordat pe o perioada de 60 de luni, vin cu o rata lunara de plata care pleaca de la 430 lei. Pentru accesarea acestui tip de credit avem nevoie de un salariu minim incepand de la 1.000 lei, sau de coplatitori care sa ne suplimenteze venitul acceptat de catre banca.

Top oferte credite nevoi personale fara garantii

La Cetelem, clientii care au nevoie de o suma de bani pentru proiectele de amenajare locuinta, beneficiaza de o dobanda de 8.35%, iar rata lunara este de 431 lei. Gradul maxim de indatorare acceptat de catre institutia financiara nebancara, este de 35%.

Cu o dobanda DAE de 12.86%, creditul fara ipoteca de la Banca Carpatica, are o rata lunara de 447 lei si o dobanda variabila compusa din Robor la 3 luni plus marja fixa a bancii de 5.65%.

Clientii care isi vireaza venitul prin ING Bank si accepta sa incheie o asigurare de viata, pot sa acceseze un credit de 20.000 lei pe 5 ani, cu o dobanda de 6% plus Robor 3M (3 luni) si un comision initial de 105 lei + 2% din valoare imprumut. Rata lunara este de 441 lei, iar suma totala de rambursat ajunge la 26.819 lei. Conditiile care trebuie indeplinite de catre clienti sunt: varsta intre 18 si 65 de ani, venit minim de 800 lei, grad de indatorare maxim de 50% si o vechime de minim 6 luni la ultimul angajator.

Banca Transilvania vinde credite de nevoi personale cu o dobanda de 6.4% peste Robor la 6 luni, iar pentru acei clienti care isi incaseaza venitul prin banca, se acorda o reducere de 0.25% la dobanda. Banca nu perpece alte comisioane suplimentare, la acordarea imprumutului sau pe durata acestuia. Pentru solicitarile clientilor de servicii speciale, dupa acordarea imprumutului, exista un comision unic de 50 lei pentru fiecare solicitare in parte.

Intregral in MoneyCenter.ro