Alexandre Maymat va prelua functia de Director General al BRD

Data publicarii: 23-03-2012 | Finante-Banci

Consiliul de Administratie al BRD-Groupe Societe Generale a aprobat in reuniunea de astazi,  22 martie 2012,  convocarea Adunarii Generale a Actionarilor bancii, care va avea loc pe data de 26 aprilie 2012.

Consiliul de Administratie va propune AGA alegerea domnului Alexandre Maymat in functia de administrator al BRD-Groupe Societe Generale, incepand cu data de 1 mai 2012. Alexandre Maymat va prelua si functia de Director General al bancii. Numirea domnului Alexandre Maymat este sub rezerva obtinerii acordului prealabil al BNR, conform prevederilor legale.

Absolvent al Scolii Politehnice si al Scolii Nationale de Statistica si Administratie Economica, Alexandre Maymat a ocupat in perioada 1991 - 2001 o serie de pozitii in calitate de inalt functionar al Statului Francez, mai intai in Ministerul Finantelor, apoi la Comisia Europeana. In 2001 se alatura Grupului Societe Generale, fiind pe rand Inspector Principal in cadrul Inspectiei Generale, Director al Centrului de Afaceri pentru Companii din Paris - Centre, Director Regional al zonei Franche-Comte si Director General si Administrator al Societe Generale Camerun, precum si administrator al filialelor Societe Generale din Ciad si Guineea Ecuatoriala. 

Comunicat de presa

Ultimele stiri pe BankNews.ro: