Serviciile KIWI Finance sunt disponibile acum si in Brasov

Data publicarii: 27-03-2012 | Finante-Banci

Incepand cu luna martie 2012, KIWI Finance ajuta cetatenii din judetul Brasov sa obtina credite in cele mai bune conditii. Brokerul vine cu o gama larga de oferte si cu produse de creditare si promotii derulate impreuna cu partenerii bancari si distribuite exclusiv prin consultantii proprii. In plus, cei care au credite in desfasurare sunt consiliati in vederea diminuarii ratei lunare cu pana la 40%.  

Punctul de lucru KIWI Finance Brasov este unitate proprie, avand sediul in Municipiul Brasov, pe Calea Bucuresti, nr. 7, bl. 42, ap. 1, la intersectia cu Str. Zizinului. Managerul unitatii este Antonio Epurescu, care activeaza in cadrul companiei de mai bine de sapte ani. 

Pornind de la sucursala din Ploiesti in 2005, in anul 2007 Epurescu a dezvoltat sucursala de la Campina, echipa asigurand servicii profesioniste de consultanta financiara locuitorilor din intreg judetul Prahova. Echipa din Brasov este formata din  sapte experti in credite, fiind pregatiti sa gaseasca cel mai bun credit pentru fiecare client in parte si daca acesta solicita, sa se deplaseze la locuinta sau la locul de munca al clientului. 

 "Vrem sa fim cat mai aproape de clientii care au nevoie de noi cu informatii coerente  si consistente pentru accesarea unui credit sau optimizarea ratelor si a bugetelor familiale. Ne bucuram sa anuntam prezenta noastra acum in Brasov, o zona cu potential in care experienta  si expertiza KIWI vor aduce plus valoare in nevoia de finantare a clientilor”, a afirmat Anca Bidian, CEO KIWI Finance. 

"Deschiderea sucursalei KIWI Finance Brasov vine intr-o perioada marcata de aplicarea noilor norme de creditare BNR. Informarea, explicarea si solutionarea aspectelor financiare in functie de aceste schimbari precum  si de nevoia clientului, sunt activitati prioritare ale consultantilor nostri. In plus, salariatii institutiilor de stat sau private ce isi desfasoara activitatea in judet vor beneficia de consultantta gratuita pentru administrarea eficienta a banilor si a ratelor la banci.”, a declarat Antonio Epurescu, Retail Division Manager, KIWI Finance Brasov. 

Consultantul KIWI Finance ofera cele mai bune sfaturi financiare, analizeaza ofertele de credite si alte produse ale bancilor si gaseste cel mai bun credit ipotecar, credit de nevoi personale cu sau fara ipoteca, credit de refinantare sau card de credit. Expertul de ajutor in credite explica pe intelesul fiecaruia termenii financiari, pasii de urmat pentru obtinerea creditului, actele necesare  si este alaturi de client pe intregul proces de obtinere al unui credit sau de reducere a ratelor la creditele existente. 

KIWI Finance este lider pe piata de brokeraj bancar din Romania  si a fost  infiintata la sfarsitul anului 2003. KIWI Finance detine o retea teritoriala de 31 de sucursale si francize in toata tara. De la infiintare si pana in prezent, KIWI Finance a intermediat credite in valoare de aproape 600 de milioane euro la peste 125.000 de clienti. 

Comunicat de presa

Ultimele stiri pe BankNews.ro: