Editia a XIII-a a Forumului pietei cardurilor

Data publicarii: 27-03-2012 | Finante-Banci

Finmedia organizeaza marti a XIII-a editie a Forumului pietei cardurilor - 'Cards Forum & new banking technologies'.

Forumul constituie arena perfecta privind opinia formatorilor de piata, actori care fac si faciliteaza functionarea acestui sector: banci, organisme de reglementare, companii de carduri, comercianti, furnizori de echipamente, procesatori de carduri, companii de software. 

Cu aceasta ocazie, Finmedia si revista de profil e-Finance sunt pregatite sa evidentieze la finalul evenimentului respectiv cele mai notabile demersuri facute de jucatorii de pe aceasta piata. 

In cadrul unei Gale dedicate, organizatorii vor conferi premii care vor reflecta, pe baza unor criterii preponderent calitative, cele mai valoroase initiative, idei, solutii si campanii consacrate sustinerii cardului bancar ca instrument modern de plata pentru anul 2011. 

Printre categoriile premiate de redactia 'e-Finance' se numara: premiul pentru raspundere sociala corporatista, pentru premiera anului in domeniul cardurilor, pentru promovarea/adoptarea celor mai moderne tehnologii in industria cardurilor, pentru cel mai bun design al cardului, pentru extinderea beneficiilor atasate cardurilor, pentru cea mai reusita campanie de promovare, pentru cel mai bun program de loializare, pentru facilitati suplimentare acordate clientilor de carduri premium. 

Piata cardurilor din Romania se afla in plina expansiune, inregistrand in ultimul an, performante remarcabile atat in ceea ce priveste numarul de utilizatori ai acestui instrument de plata, dar si privind nivelul volumului sau numarului de tranzactii.

Sursa: AGERPRES

Ultimele stiri pe BankNews.ro: