OMNIASIG Vienna Insurance Group a redevenit membru al UNSAR

Data publicarii: Astazi, 29-03-2012 | Finante-Banci

Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania- UNSAR face cunoscuta readerarea societatii OMNIASIG Vienna Insurance Group in randurile membrilor Uniunii,dupa o perioada in care societatea a activat in afara UNSAR. 

Decizia a fost luata in cadrul Adunarii Generale a Asociatiei care a avut loc in data 26 martie 2012. Prin aceasta, numarul societatilor care fac parte din UNSAR a ajuns la 23, iar cota de piata a Uniunii, in ce priveste volumul de prime brute subscrise de membrii sai, a crescut la aproximativ 95%. In acelasi timp, UNSAR reprezinta singura asociatie a companiilor de asigurari din Romania. 

"Suntem bucurosi sa uram OMNIASIG Vienna Insurance Group un bun venit in  calitate de membru al UNSAR. Ca asociatie profesionala depunem eforturi, impreuna cu toti membrii nostri si Comisia de Supraveghere a Asigurarilor, pentru a construi o industrie a asigurarilor reputata, stabila si de incredere in Romania. Fiind un jucator important in piata, OMNIASIG Vienna Insurance Group isi aduce contributia la dezvoltarea pe baze sanatoase a industriei de asigurari. UNSAR va cauta sa se angajeze activ pe calea dialogului si sa extinda participarea altor actori din piata la activitatile sale din 2012” a declarat Rangam BIR, Presedintele UNSAR.  

OMNIASIG face parte din grupul austriac Vienna Insurance Group si reprezinta unul din marii jucatori de pe piata asigurarilor din Romania. Artur 

BOROWINSKI, Presedinte Directorat OMNIASIG Vienna Insurance Group a declarat :

"Suntem pe deplin determinati sa aducem o contributie semnificativa la realizarea obiectivelor UNSAR si sa oferim experienta si cunostintele noastre pentru a asigura succesul proiectelor si activitatilor Uniunii. Consider ca o implicare activa a tuturor companiilor de asigurari membre UNSAR, va determina un impact mai puternic al activitatilor desfasurate de Uniune, crescand astfel imaginea pozitiva a industriei asigurarilor in fata clientilor si a intregii piete.

Comunicat de presa