BCR lanseaza promotii speciale pentru clientii pensionari

Data publicarii: Astazi, 29-03-2012 | Finante-Banci

  • BCR ofera persoanelor care opteaza pentru incasarea pensiei intr-un cont BCR, cupoane de reducere in reteaua magazinelor Altex si Media Galaxy 
  • Cupoanele pot fi folosite de clientii care aleg sa primeasca pensia in cont la BCR, dar pot fi oferite si cadou

 Banca Comerciala Romana (BCR), prin oferta de servicii financiare special creata pentru pensionari ofera persoanelor care opteaza pentru incasarea pensiei intr-un cont BCR, cupoane de reducere in reteaua magazinelor Altex si Media Galaxy. Campania se  desfasoara pana pe 12 mai 2012. Aceasta oferta este construita sa sustina mesajul umbrela "Din grija pentru dumneavoastra” care insoteste comunicarea catre acest segment de clienti.

Cupoanele de reducere vor fi inmanate clientilor pensionari care completeaza o cerere de virare a pensiei in cont curent la BCR si o depun in unitatile BCR. Aceste cupoane pot fi folosite atat de clientii care aleg sa primeasca pensia in cont la BCR, dar pot fi oferite si cadou persoanelor dragi. Cupoanele de reducere  au valoarea de 150 lei (pentru cumparaturi de minim 500 lei in reteaua magazinelor Altex si Media Galaxy) si pot fi folosite pentru cumparaturi pana la data de 31 mai.

Peste jumatate de milion de pensionari lucreaza cu BCR, iar in 2011 banca a inregistrat o crestere cu 50% a clientilor care au ales sa isi incaseze pensia la BCR. Pachetul COMOD BCR este construit pentru a raspunde nevoilor clientilor pensionari incluzand produse si servicii dedicate. 

Principalele avantaje ale pachetului COMOD BCR, pachet special creat pentru pensionari

  • Economie de bani: 
  • comisioane zero la retragerile de numerar;
  • comisioane zero pentru interogarea soldului cardului, la orice bancomat BCR; 
  • comisioane zero la plata cu cardul la comercianti.
  • Bonus de dobanda de 0,25% fata de oferta standard/promotionala pentru depozitele cu dobanda fixa in LEI, EUR si USD pe termen de 3, 6, 9 si 12 luni.

Timp castigat si libertate de miscare pentru ca pensia este virata direct in cont, astfel ca pensionarii nu mai sunt obligati sa isi faca programul dupa orarul oficiilor postale sau al postasului. Mai mult decat atat, reteaua de bancomate BCR este cea mai extinsa si permite accesul la banii din cont 24/7.

Pentru a achizitiona pachetul COMOD BCR, clientii se pot adresa in unitatile BCR cu cartea de identitate si talonul de pensie pentru a solicita virarea pensiei in contul BCR. In atragerea clientilor pensionari, BCR mizeaza pe avantajele competitive ale produsului COMOD BCR cat si pe oferta special creata pentru ei: asigurare privata de sanatate, bonus de dobanda pentru depozitele constituite.

Banca Comerciala Romana (BCR), membra a Erste Group, este cel mai important grup financiar din Romania, incluzand operatiunile de banca universala (retail, corporate & investment banking, trezorerie si piete de capital), precum si societatile de profil de pe piata leasingului, managementului activelor, pensiilor private, a bancilor de locuinte si a serviciilor bancare prin telefonul mobil. BCR este banca Nr.1 in Romania dupa valoarea activelor (peste 16 mld EUR), banca Nr.1 dupa numarul de clienti si banca Nr.1 pe segmentele de economisire si creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din Romania, dupa gradul de incredere al clientilor si dupa numarul celor pentru care BCR este principala institutie cu care fac banking. 

BCR ofera gama completa de produse si servicii financiare prin intermediul unei retele de 48 de centre de afaceri dedicate companiilor si 667 de unitati retail localizate in majoritatea oraselor din intreaga tara cu peste 10.000 de locuitori. BCR este banca Nr.1 din Romania pe piata cardurilor si a tranzactiilor bancare, clientii BCR avand la dispozitie cea mai mare retea nationala de ATM - peste 2.000 de bancomate si POS - peste 18.000 de terminale pentru plata cu cardul la comercianti, precum si servicii complete de Internet banking, phone-banking si e-commerce.