Astazi si maine, multinationalele scot la concurs 3.000 de joburi

Data publicarii: 30-03-2012 | HR/Cariere

Peste 90 de companii multinationale scot la concurs 3.000 de locuri de munca la targul Angajatori de Top, care va avea loc in perioada 30-31 martie, la Sala Palatului, majoritatea in domeniile IT&C, outsourcing, consultanta, bancar, inginerie sau retail. Potrivit companiei organizatoare, angajatorii cauta, in principal, specialisti IT sau ingineri, dar si absoventi de studii economice si vorbitori de limbi straine.

In aceasta primavara, departamentele cu cele mai multe pozitii oferite de companiile participante la Angajatori de Top sunt contabilitate, resurse umane, suport tehnic, IT, dezvoltare si mentenanta software, logistica, vanzari si relatii cu clientii. In cele doua zile ale evenimentului, sunt asteptati peste 15.000 de candidatii, profesionisti cu experienta, dar si studenti si proaspat absolventi pentru programele de internship si management trainee.

 Oferta angajatorilor acopera toate domeniile de activitate, iar printre companiile prezente in cele doua zile ale evenimentului se numara Microsoft, Intel, Bitdefender, Google, Ericsson, Orange, HP, Michelin, Grup Renault Romania, BCR, BRD, Ernst&Young, Coca-Cola HBC Romania, Mega Image sau Billa.

Integral pe www.InCont.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: