Cum putem obtine o dobanda mai mare la depozite bancare

Data publicarii: 02-04-2012 | Finante-Banci

Cele mai frecvente oferte care permit clientilor proprii sa beneficieze de dobanzi bancare mai mari fata de cele standard sunt cele oferite clientilor care isi salariul sau pensia prin banca. Prin intermediul acestei oferte, bancherii isi fidelizeaza proprii clienti sau atrag clientii altor banci, care pot beneficia de o dobanda mai ridicata la economiile proprii daca isi transfera si contul de salariu sau pensia.

O alta modalitate prin care puteti beneficia de un bonus de dobanda fata de cea standard, o reprezinta constituirea de depozite la termen prin intermediul aplicatiilor de internet banking ale bancilor. Clientii pot sa isi constitue astfel singuri depozitele de acasa, iar bancile elimina o parte din activitatea operationala care nu genereaza venituri, iar angajatii se pot concentra mai mult pe activitatea de vanzare.

Ce banci ofera dobanzi mai mari clientilor care isi incaseaza salariul sau pensia

Printre primele banci care au introdus o asemenea oferta se afla Raiffeisen Bank, care le ofera clientilor proprii un bonus de pana la 0.5%, fata de oferta standard a bancii. Astfel, acestia pot obtine o dobanda de 4.25% la euro pe 12 luni, daca suma economisita depaseste 30.000 euro, iar economiile in lei sunt renumerate cu 6.75% pe aceeasi perioada.

Cea mai mare banca din Romania, BCR plateste clientilor care isi vireaza salariul prin banca, un bonus de 0.25% la depozitele in lei, euro sau dolari.

Integral in MoneyCenter.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: