Topul celor mai ieftine carduri de credit in lei

Data publicarii: Astazi, 03-04-2012 | Finante-Banci

Dobanzile la cardurile de credit in lei oferite de banci se plasau saptamana trecuta intre 13,63 si 28%. Cardul cu cea mai mica dobanda era cel din oferta BRD, nivelul dobanzii fiind influentat de valoarea scazuta a indicelui ROBOR la trei luni. Cele mai mari dobanzi percepute la cardurile de credit ajungeau la 28% si erau aplicate la cardurile emise de Citibank, Millennium si Credit Europe Bank.

Bancile promoveaza in ultima perioada cardurile de credit, produse pentru care BNR nu a introdus restrictii prin noul regulament de creditare, si care au succes la clienti. Ultimul sondaj efectuat de banca centrala in randul primelor zece institutii de credit de pe piata autohtona a aratat ca, in cazul acestor produse, cererea a depasit chiar si asteptarile bancilor in ultimele trei luni ale anului trecut, scriu cei de la finantistii.ro

 BRD, Intesa Sanpaolo si Alpha Bank ofereau saptamana trecuta cardurile de credit cu cele mai reduse dobanzi nominale de pe piata. Cea mai mica dobanda era aplicata la cardul BRD, de 13,62%. Nivelul redus al acesteia era inflentat de valoarea scazuta a indicelui ROBOR la trei luni, de 4,62%. 

Integral in Money.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: