AMOFM ofera somerilor bucuresteni peste 550 de posturi

Data publicarii: 06-04-2012 | HR/Cariere

Somerii din Bucuresti pot alege un loc de munca dintre cele 560 posturi puse la dispozitie de Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca (AMOFM) Bucuresti, cu 46 mai putine fata de saptamana trecuta.

Potrivit datelor centralizate de AMOFM Bucuresti, din cele 288 de locuri de munca disponibile pentru muncitorii calificati, cele mai multe (87) sunt de operator confectioner din industria de imbracaminte - tesaturi, tricotaje si materiale sintetice, ca si de agent dezinfectie-deratizare-dezinfectie (50) si lucrator comercial (21). 

Se mai cauta cate zece agenti de securitate, agenti pentru transport valori si croitori-confectioneri imbracaminte dupa comanda. 

Pentru absolventii de studii medii, AMOFM Bucuresti a inregistrat 73 locuri vacante, iar cele mai multe cereri din partea angajatorilor sunt pentru agent de vanzari (21). 

Un numar de 136 de locuri de munca sunt disponibile pentru somerii cu studii superioare, intre care se afla 18 posturi de reprezentant medical. 

Pentru muncitorii necalificati, AMOFM Bucuresti ofera 64 de posturi libere, intre care 26 de manipulant marfuri si 11 de curier. 

Persoanele interesate sa ocupe unul dintre cele 560 locuri de munca vacante pot contacta agentiile locale pentru ocuparea fortei de munca, aflate in cele sase sectoare din Bucuresti.

Sursa: AGERPRES

Ultimele stiri pe BankNews.ro: