Noutati si premiere la preturi imbatabile pregatite de catre expozantii ROMTHERM 2012

Data publicarii: 10-04-2012 | Afaceri

Organizatorii expozitiei internationale ROMTHERM va invita, in perioada 24 - 27 aprilie 2012, sa descoperiti avantajele unei tehnologii inovatoare in cadrul celei de-a XVII-a editii a celui mai asteptat eveniment dedicat echipamentelor de incalzire, racire si conditionare a aerului din Romania.

Pentru editia din acest an, o parte din companiile participante au ales sa dezvaluie in avans cateva dintre noutatile pe care le vor prezenta vizitatorilor.

ICPIAF SA va prezenta in premiera centrala Micropunct Termic Compact Tip Microterm ce realizeaza o legatura directa a locuintei, a blocului, cu furnizorul de agent primar.

Amplasata in scara sau in apartament preia caldura de la agentul primar asigurand atat incalzirea locuintelor, cat si prepararea apei calde menajere la parametri stabiliti  de utilzator.

  • - micropunctul termic este livrat in constructie compacta, complet automatizat, testat de fabricant, lucru ce-i confera o siguranta deosebita in exploatare.
  • - destinatie (locuinte, hoteluri, spatii comerciale, spatii de productie).

Avantaje :

  • consum de energie scazut
  • contorizarea consumului de apa calda menajera complet automatizat
  • posibilitati de contorizare a consumului de agent primar
  • gabarit redus

SCHWANK ROMANIA va prezenta noua generatie de tuburi radiante SuperTube

Acest nume este sinonim cu inalta eficienta energetica. SuperTube transforma 77,5% din energia utilizata in caldura radianta. Schwank inca odata ridica nivelul eficientei energetice pentru tuburile radiante infrarosu pe gaz prin acest model de tub radiant revolutionar. Prin utilizarea tubului radiant superTube costurile energetice pot fi reduse cu pana la 32% comparativ cu tuburile radiante clasice.

Caracteristicile produsului:

  • - Optimizarea curgerii in interiorul arzatorului ce determina o flacara laminara si o ardere ecologica
  • - Imbunatatirea elementului turbulator care asigura un transfer termic mai mare cu 40%
  • - Optimizarea radiatiei infrarosii produsa de catre reflector
  • - Un nou tip de reflector si de izolare, ce reduce pierderea prin convectie cu 1/3
  • - Design modern si estetic

- Factor radiant de 79,3%* - valoare care se apropie pentru prima data de nivelul celui mai eficient radiant infrarosu pe gaz din lume - supraSchwank (*masurat in laboratorul DVGW in acord cu normativul EN 416-2) *) valoare factor radiant pentru superTube 630 masurata in laboratoarele DVGW Germania in acord cu EN416-2

Avantaje:

  • Reducerea semnificativa a costurilor energetice
  • Reducerea emisiilor de CO2
  • Distributie echilibrata si eficienta a caldurii radiante
  • Minimalizarea pierderilor prin convectie
  • Distante mai mici necesare fata de materialele inflamabile
  • Inalta performanta si durabilitate mare a sistemului de incalzire
  • Pentru minimalizarea costurilor energetice ale unei cladiri si pentru a contribui in acelasi timp si la protejarea mediului inconjurator utilizarea unor sisteme de incalzire de inalta eficienta energetica a devenit necesara.
  • Tendinta pietei sistemelor de incalzire este aceea de a reduce costurile si de a dezvolta sisteme de incalzire de inalta eficienta energetica. Guvernele incurajeaza si accelereaza aceste dezvoltari.

IPROS

Schimbatoare de caldura cu placi

Va prezenta schimbatoare de caldura cu placi IPROS dupa licenta producatorului mondial de prestigiu, GEA PHE Systems. Acestea se disting prin fiabilitatea lor si multiplele domenii de folosinta. Se folosesc in scopuri diferite, de la numeroasele procese obisnuite de zi cu zi pana la procese tehnologice din cele mai pretentioase.

Sunt rodul unei tehnologii inovatoare, a unei experiente indelungate si al cunostintelor din domeniul transferului de caldura, cat si al unei neintrerupte dezvoltari. Oferim o gama larga de schimbatoare de caldura: de la seria multifunctionala VT pana la placile NT, care sunt rodul celei mai recente dezvoltari si al imbunatatirilor schimbatoarelor de caldura cu placi. Sistemul EcoLoc de fixare a garniturilor, schimbatorul brazat cu placi OptiWafe si PosLoc au condus la o dispunere cat mai buna a placilor intre ele, acestea fiind cateva dintre imbunatatirile mentionate. Modelul Free Flow cu un spatiu mai mare intre placi, indicat pentru fluidele vascoase si fibroase, cat si pentru fluidele cu continut de particule solide.

DARAQUA

Noutatile cu care o sa ne prezentam la targ sunt din domeniul filtrarii si tratarii apei. Vorbim aici de sisteme de filtrare de ultima generatie a apei prin osmoza inversa, filtre de capacitate mare (rezidentiale), dedurizatoare, sterilizarea apei cu ajutorul lampilor UV. Componentele provin de la producatorul german Blue Filters, compania noastra fiind importatorul oficial in Romania.

AFRISO-EURO-INDEX, cu ocazia impliniii a 20 de ani de prezenta in Romania prin filiala proprie va asteapta la standul sau pentru a va prezenta cu aceasta ocazie oferte promotionale si noi produse:

- Super-promotia aniversara AFRISO- de 20 de ani in Romania, la intreaga gama de analizoare de gaze de ardere. Discount-uri de pana la 20% la analizoarele de gaze de ardere Eurolyzer STe, Multilyzer NG, Maxilyzer NG. Noi generatii de senzori cu durata de viata extinsa, gama completa de accesorii si software, servicii post-vanzare: service, calibrari, etalonari.

Ultimele tehnologii germane in domeniu va stau la dispozitie la preturi imbatabile pentru categoria profesionala de analizoare de gaze de ardere!

- AFRISO prezinta noua familie de produse ProControl,  destinate controlului  si automatizarii in instalatii HVAC: Vanele de amestec  ARV, servomotoarele  ARM si vanele termostatate ATM. Noua gama de vane ProControl a fost proiectata impreuna cu specialistii, utilizatori directi ai produselor in instalatii. S-au facut eforturi deosebite pentru o cat mai simpla  instalare, reglare si utilizare a acestei noi game de vane si servomotoare, cu avantaje evidente ce tin de aspect, ergonomie, fiabilitate, silentiozitate precum si minime caderi de presiune.

Vanele si servomotoarele ProControl sunt produse in stricta concordanta cu binecunoscutele standarde AFRISO de maxima calitate.

Gama completa de aparate de masura si accesorii pentru instalatii.

HOBBIT INTEGRAL  va prezenta noul termostat DEVIREG TOUCH cu 5 ani garantie inclusa.

Caracteristicile produsului:

  • - usor de folosit si programat
  • - design elegant care poate fi adaptat celorlalte aparate de pe perete (intrerupatoare, prize etc.)
  • - ecran tactil intuitiv
  • - economic
  • - garantie de 5 ani
  • - functie "plecat de acasa”
  • - functie "protectie la inghet”
  • - posibilitatea de a invata meniul inainte de achizitionare printr-un soft ce poate fi instalat atat pe calculator cat si pe telefoane inteligente cu ercan tactil.

EL-MONT

Sisteme pentru incalzirea prin pardoseala DANGULV ce pot fi instalate in orice tip de podea, oferind confort caselor dumneavoastra, cladirilor publice, cladirilor industriale, pana la constructii de drumuri si poduri la incalzirea pentru topirea zapezii si a ghetii de pe suprafete deschise cum ar fi: zone de acces la garaje, trepte exterioare, parcari, piste de rulaj pe aeroporturi, piste de decolare si aterizare, poduri, terenuri de sport, stadioane.

Pompe de caldura, sisteme si solutii.

Panouri solare, sisteme pentru incalzirea prin pardoseala.

AUSTRO PIPESYSTEMS

In primavara acestui an venim pe piata cu un produs nou, absolut uimitor: FITINGUL PRIN INFINGEREKELOX PROtec. Imbinarea prin acest fiting este una de lunga durata, o imbinare sigura care nu mai poate fi desfacuta si este absolut etansa la difuzia de oxigen si de abur. Singura unealta de lucru este calibratorul, iar imbinarea nu poate fi facuta fara ca teava sa fie calibrata. Materialul este de cea mai inalta calitate: alama metalizata, neporoasa, iar camasa exterioara din poliamida.

TRIVAS GRUP

Protectoare automate de echipamente, tip eap si avr

Caracteristica de baza a acestora consta in faptul ca asigura o tensiune constanta de 220V, pe o plaja a variatiilor de retea cuprinsa intre 120 si 260V. Sunt absolut necesare in cazul consumatorilor sensibili la fluctuatii/varfuri de tensiune, si anume: televizoarele cu plasa, masinile de spalat, aerele conditionate, frigiderele, centralele termice etc.

Termostatele ambientale, tip control-temp

Sunt destinate comandarii instalatiilor termice si/sau de climatizare, compatibile cu majoritatea tipurilor de cazane comercializate in Romania, fiabile, cu un design deosebit, asigurand in conditii optime un regim economic de utilizare a energiei termice in spatiile casnice sau rezidentiale.

SC LPV PROIECT CONSULT SRL are privilegiul de a reprezenta in Romania pe unul dintre cei mai importanti producatori in domeniul instalatiilor de incalzire centrala si anume BUDERUS.

De asemenea compania noastra ofera o gama variata de servicii:

CONSULTANTA: alegeti cea mai buna varianta in functie de destinatia imobilului, amplasament si preferintele dumneavoastra;

PROIECTARE: proiecte de centrale termice, verificare

proiecte, verificator autorizat M.L.P.T.L., documentatie pentru autorizare I.S.C.I.R.;

COMERCIALIZARE: oferta noastra cuprinde toata gama de echipamente pentru centrale

termice pe apa calda si abur de la apartament, scara de bloc, cartier, hale industriale;

EXECUTIE SI MONTAJ: montajul centralelor termice si executie instalatii termice si

sanitare aferente;

SERVICE GARANTIE SI POST GARANTIE: se asigura servicii post vanzare prompte si

de buna calitate, timp foarte scurt de interventie.

TALOS ACRDUAL

HALCOR reinventeaza utilizarea cuprului in tevile HVACR cu ajutorul unei tehnologii de productie noua. Noua inventie pastreaza avantajele cuprului,  in acelasi timp realizeaza diferentierea produselor si preturilor competitive pe piata. Tevile DUAL Talos sunt proiectate inovativ pentru a oferi solutii optimizate prin combinarea proprietatilor mecanico chimice si fiabilitatii  cuprului cu competitivitatea datorata greutatii reduse a aluminiului.

ROMTHERM este un eveniment organizat de catre ROMEXPO S.A. in colaborare cu Camerele de Comert si Industrie din Romania.

Programul de vizitare al expozitiei este urmatorul:

- 24 - 26.04.2012 intre orele 10:00-18:00.

- 27.04.2012 intre orele 10:00-16:00

Pentru mai multe informatii va invitam sa accesati site-ul dedicat evenimentului: www.romtherm.ro

Va informam ca expozitia poate fi vizitata gratuit completand invitatia online, disponibila pe site-ul www.romtherm.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: