Tradeville comisioneaza actiunile internationale tranzactionate la BVB cu 0,25%

Data publicarii: 11-04-2012 | Bursa

S.S.I.F. Tradeville S.A., lider in online trading, efectueaza modificari ale politicii de comisioane in vederea impulsionarii lichiditatii pe pietele administrate de BVB, oferind astfel cele mai performante sisteme de tranzactionare la costuri accesibile.

Tradeville reduce comisionul aferent tranzactiilor cu actiuni internationale derulate pe sistemul alternativ administrat de Bursa de Valori Bucuresti la 0,25%, incepand cu jumatatea lunii. Recent, Tradeville a introdus un comision diferit pentru tranzactiile intra-week, fiind calculat la jumatate din comisionul standard de tranzactionare la BVB, dar nu mai putin de 0,25% comision mediu. Tranzactiile intra-week presupun cumpararea si vanzarea de volume egale ale actiunilor aceluiasi emitent, in interval de 5 zile lucratoare.

"Prin schimbarile efectuate in grila de comisioane, Tradeville doreste sa atraga cat mai multi investitori pe piata de capital. Prin actiunile noastre: de dezvoltare de noi instrumente financiare pe piata derivatelor, oferirea de actiuni internationale pe ATS si asumarea calitatii de market maker pentru acestea, ne-am propus sa venim in intampinarea nevoii investitorilor de a avea acces la oportunitati diversificate de plasament”, a declarat Mihaela Biciu, director general Tradeville.

Recent, urmare solicitarii Tradeville, BVB a aprobat parametrii de market maker aferenti tranzactionarii a zece actiuni americane: Apple Inc., Bank of America Corporation, Intel Corporation, The Coca-Cola Company, Visa Inc, JPMorgan Chase & Co, Microsoft Corporation, Google Inc., McDonald's Corporation, Merck & Company.

In cursul anului 2011, Tradeville a solicitat introducerea la tranzactionare pe sistemul alternativ al BVB a noua companii europene: Adidas, Deutsche Telekom, E.On, Christian Dior, Danone, Heineken, L'Oreal, Bayer si SAP. 

***

 Tradeville, lider de piata in online trading, a fost prima companie din Romania care a dezvoltat o platforma de tranzactionare online, ceea ce a consacrat-o ca fiind singurul intermediar care, in ultimii zece ani, si-a mentinut pozitia de lider in clasamentul Sibex si locul in top zece al intermediarilor de retail de la Bursa de Valori Bucuresti (BVB).

Lider in aplicarea inovatiilor tehnologice pe piata de capital, Tradeville ofera aplicatii online simple pentru investitorii la inceput de drum, dar si aplicatii online si desktop avansate si customizabile pentru traderii activi. Clientii Tradeville au posibilitatea de alege instrumentele care li se potrivesc: actiuni, obligatiuni, contracte futures, options sau CFDs pe marile piete internationale. 


Ultimele stiri pe BankNews.ro: