O gasca 'de doi lei' vrea sa ne asigure locuintele si masinile

Data publicarii: 11-10-2006
2 lei si-au unit fortele. Este vorba despre ING Bank Romania si Generali Asigurari care au lansat astazi doua produse de asigurare pentru persoane fizice: ING Asigurare Locuinta si ING Casco. Produsele vor fi vandute in cele peste 100 de ING office-uri din toata tara, prin intermediul Amsterdam Broker. Usor si comod - potrivit reprezentantului ING Bank, Corina Stefanescu - , cu aceleasi instrumente de lucru: contul curent Cont'ROL si cardul ING atasat, clientii isi pot asigura bunurile printr-o singura vizita la ING office.

ING Asigurare de Locuinta

Polita de asigurare a locuintei acopera daune provocate de evenimente cum ar fi: incendiu, explozie, cutremur, inundatii, furt. In cazul asigurarii locuintei, prima se va plati automat din contul curent personal.

"Va puteti asigura locuinta chiar daca locuiti cu chirie, sunt acoperite si eventualele daune cauzate bunurilor vecinilor. De asemenea, in cazul in care locuinta devine inutilizabila in urma unei daune, asiguratorul va suporta cheltuielile de cazare provizorie, pana cand aceasta va fi reparata", a declarat Corina Stefanescu.

ING Casco

Prin ING Casco puteti asigura vehicule cu o vechime de pana la 6 ani, achizitionate cu plata integrala sau in rate, numai de categoria B. Asigurarea auto acopera cele mai frecvente tipuri de riscuri: avarii accidentale in urma ciocnirilor sau lovirilor, furt total sau partial, incendiu, explozie, trasnet, evenimente naturale sau socio-politice.

Corina Stefanescu (ING), Albert Roggemans (ING), Tudor Moldovan (Generali), Sorin Dragomir (Generali)
Corina Stefanescu (ING), Albert Roggemans (ING), Tudor Moldovan (Generali), Sorin Dragomir (Generali)

"Veti beneficia de sistem de bonusuri exprimate in reduceri de prima de asigurare, in cazul in care nu ati avut daune in perioada anterioara. Aceste reduceri sunt cuprinse intre 5% si 30%", a mai spus Corina Stefanescu.

"Este un pas important in extinderea ofertei ING pentru persoane fizice. Avem un partener de incredere, pe Generali Asigurari, cu care vom continua crearea de oportunitati de asigurare in interesul clientilor nostri", a declarat Albert Roggemans, CEO Retail Banking, ING Bank Romania.

"Parteneriatul Generali - ING Bank a fost realizat in vederea implementarii unei solutii moderne de servicii bancare si de asigurari. Nu ne vom rezuma doar la aceste produse, in viitor vom integra si alte asigurari potrivite pentru clientii bancii ING. Desi am dorit sa vindem si polite RCA, ne-am lovit de reglementarile legislative in vigoare, care sunt foarte complicate, dar vom lucra si la aceste aspecte", a declarat Tudor Moldovan, directorul Generali Asigurari.

Ana Maria Megan

Ultimele stiri pe BankNews.ro: