Bank Leumi Romania, lansare la nivel national

Data publicarii: 11-10-2006
Nume nou pe piata financiar-bancara autohtona, Bank Leumi Romania a deschis, in luna august 2006, seria conferintelor de presa in cadrul carora Grupul Leumi si-a putut face cunoscute impresionantele rezultate financiare precum si planurile de viitor si noile produse destinate pietei din Romania, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Dupa lansarea oficiala a sucursalelor din Constanta, Baia Mare si Satu Mare, din dorinta de a-si cunoaste partenerii si a le face cunoscute produsele si serviciile Bank Leumi, Conducerea Bank Leumi Romania va fi prezenta pentru sustinerea conferintelor de presa si in alte orase importante, astfel: Oradea - in data de 10 octombrie, Timisoara - in data de 11 octombrie, Cluj - in data de 17 octombrie, Brasov - in data de 7 noiembrie, Targu Mures - in data de 8 noiembrie, Sibiu - in data de 14 noiembrie, Alba Iulia - in data de 15 noiembrie, Galati - in data de 21 noiembrie, Pitesti - in data de 23 noiembrie si Iasi - in data de 29 noiembrie 2006.

In comunicat se mai precizeaza ca grupul Leumi a urmat, de-a lungul istoriei sale, un plan de dezvoltare globala, reusind sa realizeze rezultate exceptionale prin oferirea unei game variate de servicii financiare. De la servicii internationale de Private Banking la producatorii orientati spre export, mari companii multinationale si bineinteles persoane fizice, fiecare client Bank Leumi beneficiaza de produse financiare sofisticate, personalizate si de cele mai noi tehnologii bancare.

Bank Leumi ofera clientilor sai oportunitatea incheierii unor afaceri de succes in Israel si in intreaga lume. Experienta indelungata si cunoasterea pietelor locale, toate serviciile bancare si financiare intr-un singur grup si peste 100 de ani de experienta bancara mondiala dovedita, au facut ca Bank Leumi sa fie banca aleasa de clienti peste tot in lume.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: