Bank Leumi Romania lanseaza Linia de Credit sIMMplus

Data publicarii: 02-05-2012 | Finante-Banci

Bank Leumi Romania a lansat astazi, 02 mai 2012, creditul sIMMplus destinat IMM-urilor care au nevoie de capital circulant pentru finantarea activitatii curente.

Principalele avantaje ale liniei de credit sIMMplus sunt: timpul scurt de acordare a facilitatii de credit (7 zile de la depunerea documentatiei complete, pentru clientii eligibili), perioada extinsa de acordare (3 ani) si lipsa obligativitatii de a aduce garantii imobiliare. Valoarea maxima acordata pentru un singur debitor este de 500.000 Ron, iar dobanda este variabila, calculata in functie de indicele de referinta Robor la 3 luni, la care se adauga marja bancii de 5,95%.

"Prin strategia adoptata local, Bank Leumi Romania se adreseaza cu precadere IMM-urilor si suntem familiarizati cu necesitatile antreprenorilor din acest segment. Este foarte important sa poata sa obtina finantare rapid, atunci cand au nevoie, pentru a asigura o dezvoltare constanta companiei pe care o conduc. La crearea liniei de credit sIMMplus, am avut ca obiectiv acordarea creditului in sapte zile si de aceea am simplificat procedurile de analiza si am eliminat garantiile imobiliare. Toate informatiile utile antreprenorilor interesati se gasesc pe site-ul special creat: www.creditIMM.ro”, declara Dl. Manfred Rauchwerger, Senior Vicepresedinte Executiv.

Companiile care se califica pentru accesarea acestui produs de creditare trebuie sa aiba activitate de minimum 2 ani, o cifra de afaceri anuala de cel putin 2 milioane Ron si sa nu se afle in procedura de insolventa.

Pentru obtinerea unor informatii complete despre linia de credit sIMMplus, Bank Leumi Romania a lansat site-ul www.creditIMM.ro.  Aici se gasesc informatii legate de beneficiile si costurile acestui produs, despre conditiile de eligibilitate, garantiile cerute, documentele necesare pentru intocmirea dosarului si modalitatile de aplicare.

Bank Leumi Romania este subsidiara a Bank Leumi le-Israel, liderul sectorului bancar israelian. Stabilita in 1902 la Londra, Bank Leumi le-Israel are in prezent o retea internationala de unitati in cele mai importante centre economico-financiare ale lumii. In Romania, Bank Leumi este prezenta din anul 2006, avand o retea de 23 de unitati. 

Ultimele stiri pe BankNews.ro: