CEC Bank aniverseaza patru ani de la lansarea noii imagini institutionale

Data publicarii: 04-05-2012 | Finante-Banci

 In acest an, CEC Bank aniverseaza patru ani de la renasterea si reinventarea institutiei. Data de 6 mai 2008 a marcat un nou inceput pentru banca, iar rezultatele acestei perioade vorbesc de la sine:

  • avem produse si servicii competitive;
  • am reamenajat peste 70% dintre sedii;
  • am deschis Biroul de Fonduri Europene in toate judetele tarii;
  • suntem pe locul patru in topul bancilor din Romania, in functie de totalul activelor la sfarsitul anului 2011 (fata de locul 9 in 2007).

Putine banci se pot lauda cu traditia, cu experienta acumulata de-a lungul timpului si cu milioane de clienti. Prin lansarea la data de 6 mai 2008 a noului nume si a noii imagini, am dorit sa le oferim clientilor incredere si siguranta in CEC Bank, in cel mai simplu mod cu putinta. Denumirea bancii imbina traditia si aspiratiile institutiei noastre care a dovedit in acesti patru ani ca este un jucator de marca in peisajul bancar romanesc. Culorile CEC Bank sugereaza renasterea institutiei asa cum verdele simbolizeaza renasterea naturii in fiecare primavara, iar frunza de stejar din sigla, plasata pe un scut, sugereaza continuitate si traditie, autenticitate si putere, dar si siguranta si protectie.

"Pe parcursul celor patru ani, am demonstrat ca putem fi o banca moderna si competitiva, ce a reusit sa impleteasca cu succes traditia dobandita in cei 148 de ani de activitate cu cerintele si exigentele contextului economic actual. Locul patru in topul bancilor in functie de active, obtinut la finalul anului trecut, certifica acest lucru”, a declarat domnul Radu Gratian Ghetea, Presedintele CEC Bank.

Mai multe informatii despre produsele si serviciile CEC Bank pot fi obtinute de catre clienti in orice unitate a Bancii, apeland numarul de telefon de la Call Center 0.800.800.848 sau accesand site-ul de Internet www.cec.ro.

Comunicat de presa

Ultimele stiri pe BankNews.ro: