250 de posturi vacante in banci. Vezi cine face angajari

Data publicarii: 07-05-2012 | HR/Cariere

Bancile din Romania au circa 250 de posturi vacante in momentul de fata, potrivit anunturilor de angajare publicate pe site-urile de joburi.

BCR are cel putin 40 de posturi vacante pe site-urile de recrutare. La Bucuresti, cea mai mare banca din Romania cauta consultanti si specialisti in resurse umane, experti juridici, supervizori, analisti, specialisti documentatie, scrie Realitatea.net

Alte orase in care cea mai mare banca din Romania face recrutari in prezent sunt Buzau, Cluj-Napoca, Arad, Iasi, Timisoara, Pitesti, Sibiu, Slobozia, Fagaras si Brasov. Cele mai multe joburi vacante sunt pentru consilieri clienti retail sau consilieri de microintreprinderi (detalii aici).

Si BCR Banca pentru Locuinte recruteaza consilieri financiari, coordonatori de vanzari si manageri si manageri de vanzari pentru regiunea de Centru-Nord a tarii. Vezi orasele si conditiile de angajare aici.

A doua banca din sistem dupa marime, BRD-Groupe Societe Generale angajeaza Junior Financial Controller si specialisti IT in Bucuresti - administratoori baze de date, programatori Java si responsabili studii tehnice - Windows. Banca mai are posturi de agenti servicii clienti in Vaslui, Arad si Constanta. Vezi posturile aici.

Raiffeisen Bank recruteaza preponderent in Bucuresti si tot pe partea de IT - specialisti Java, Testing Analyst, Information Delivery Developer, IT Officer Business Analyst. In Timisoara si Ploiesti, banca cauta responsabil clientela IMM, iar in Zalau, Satu-Mare si Baia-Mare directori de agentie.

Raiffeisen Banca pentru Locuinte cauta reprezentanti vanzari directe in orasele Bucuresti, Constanta, Pitesti si Ploiesti. Detalii despre posturi aici sau aici.

Banca Transilvania recruteaza in Bucuresti, Cluj-Napoca, Pitesti si Arad consilieri bancari, consilieri IMM si informaticieni (vezi anunturile aici).

Alte institutii bancare care au posturi vacante in momentul de fata sunt Banca Romaneasca, Banca Comerciala Carpatica, Alpha Bank, Libra Bank, Credit Europe Bank.

Sursa: Realitatea.net

Tag-uri:
Ultimele stiri pe BankNews.ro: