Banca Romaneasca te trimite in vacanta la munte daca economisesti in euro

Data publicarii: 08-05-2012 | Finante-Banci

Clientii Bancii Romanesti care isi deschid un nou depozit in euro sau reinnoiesc unul deja existent pot castiga, prin tragere la sorti, unul din cele trei sejururi la munte oferite de banca. Depozitele in euro ofera dobanzi avantajoase, iar optiunile de plata sunt multiple: in avans, lunar sau la scadenta.

In perioada 2 mai - 15 iunie 2012, Banca Romaneasca deruleaza o noua campanie care ii premiaza pe deponentii cu economii in euro. 

Conform regulamentului promotiei, pentru fiecare multiplu intreg de 5.000 de euro depusi intr-un depozit sau in mai multe depozite constituite sau reinnoite in perioada campaniei, clientul va primi 1 punct de participare la tragerea la sorti. 

Pentru a fi eligibil pentru premiile campaniei, depozitele astfel constituite trebuie sa fie in vigoare la data incheierii campaniei. Clientii eligibili pot participa la tragerea la sorti cu toate punctele adunate pe parcursul campaniei, fiecare dintre puncte reprezentand o noua sansa de castig.

Tragerea la sorti care va avea loc pe 18 iunie 2012 va desemna 3 castigatori, fiecare premiu constand intr-un sejur de 3 zile, pentru 2 persoane, la Hotelul Rina (4*) din Sinaia. 

Regulamentul integral al campaniei poate fi consultat pe site-ul bancii: www.banca-romaneasca.ro/pentru-tine/economisire/promotie-depozite-in-euro/promotii.html

Ultimele stiri pe BankNews.ro: