Hotelierii din Bucuresti si-au triplat profiturile cu prilejul finalei Europa League

Data publicarii: 10-05-2012 | Turism

Castigurile hotelierilor din Bucuresti s-au triplat in zilele de 8 si 9 mai, cu prilejul finalei Europa League, in conditiile in care acestia au practicat preturi la camerele inchiriate cu 200 - 300% mai mari, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, directorul general al Trianon Hotel, Mihai Zamfir.

'Preturile camerelor de hotel din Bucuresti au crescut cu 200 - 300% in perioada finalei Euroa League, iar profiturile in unele cazuri s-au dublat, in altele s-au triplat. Pentru o camera la un hotel de trei, patru stele hotelierii au cerut si peste 1.000 de euro pe noapte', a afirmat Mihai Zamfir. 

Totodata, acesta a precizat ca o parte dintre suporterii echipelor sportive veniti din Spania au optat sa se intoarca dupa meci, cu chartere, iar hotelierii care nu si-au asigurat rezervarile au inregistrat pierderi. 

'Multi dintre suporteri vor pleca cu chartere inapoi, dupa meci. Multi o fac pentru ca preturile sunt mari. Si biletul costa destul de mult. Dar o parte dintre ei au ales sa plece tocmai pentru ca hotelierii au umflat exagerat de mult preturile, acestia avand, astfel, de pierdut', a adaugat acesta.

Sursa: AGERPRES