Pachete de sase zile all inclusive in Mamaia

Data publicarii: 14-05-2012 | Turism

Trei unitati hoteliere din Mamaia vor pune in vanzare, incepand de luni, pachete de cinci nopti in regim all inclusive, la pretul de 695 de lei/persoana, pentru perioada 27 mai - 23 iunie 2012, a anuntat, duminica, Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Litoral - Delta Dunarii.

"La doua saptamani de la lansarea sezonului 2012, pe Litoral, ne face placere sa anuntam lansarea unei optiuni speciale a programului nostru 'Litoralul pentru toti', si anume Litoralul pentru toti - All inclusive. Aceasta optiune este pusa in vanzare, incepand de maine, de trei unitati hoteliere din Mamaia", se precizeaza in comunicatul Asociatiei. 

Este vorba despre Complexul Mercur Minerva Family Club (3 stele) si hotelurile Dorna (3 stele) si Modern (4 stele). 

Potrivit sursei citate, o vacanta " Litoralul pentru toti - All inclusive" are un tarif fix de 695 de lei/persoana in camera dubla, pentru un sejur de cinci nopti. Aceasta optiune asigura toate cele trei mese - servite in regim bufet (bucatarie romaneasca si traditionala), bauturi incluse, acces gratuit la locuri de joaca pentru copii, acces gratuit la piscine, sezlonguri si umbrele pe plaja.

De asemenea, programul ofera si facilitati pentru copii, precum gratuitate absoluta pana la sapte ani si 50% reducere pentru copii cu varsta intre 7 si 12 ani. 

Perioada de sejur aferenta acestei optiuni se deruleaza intre 27 mai si 23 iunie 2012, iar biletele de vacanta se pot achizitiona numai prin agentiile de turism ANAT . 

In plus, turistii care cumpara acest pachet beneficiaza de un voucher de atractii - care presupune intrare gratuita la unul din obiectivele de interes turistic din zona Dobrogea: Acvariu, Muzeul de Istorie si Arheologie si Muzeul de arta Populara - oferit de Consiliul Judetean Constanta. Accesul la aceste obiective turistice va fi facut pe baza voucher-ului primit la achizitionarea pachetului turistic, de la orice agentie ANAT din tara. 

"Continuam campania de imagine '0 9atitudine in turism' cu lansarea, in premiera, a optiunii all inclusive la programul nostru 'Litoralul pentru toti'. Am lansat cu succes Sezonul 2012 pe Litoral si ne propunem sa continuam premierele si noutatile pe Litoral, in acest an, cu servicii noi, o noua atitudine, o imagine mai buna, o alta abordare. De data aceasta, sustinem hotelierii care lanseaza oferte all inclusive pe Litoral. Sunt convinsa ca anul acesta reusim sa crestem in continuare - ca numar de turisti, ca imagine, ca si calitate a serviciilor", a declarat presedintele Asociatiei, Corina Martin.

Sursa: AGERPRES

Ultimele stiri pe BankNews.ro: