Millennium Bank ofera depozite la termen cu plata lunara a dobanzii

Data publicarii: 14-05-2012 | Finante-Banci

Clientii Millennium Bank care doresc sa economiseasca pe termen lung pot beneficia acum de noul depozit "12 luni castigatoare”, care ofera plata lunara a dobanzii. Castigurile din dobanda sunt transferate automat de catre banca in contul curent indicat de catre client. Depozitul este disponibil in lei, cu o maturitate de 12 luni si poate fi constituit cu o suma minima de 1.000 de lei.

Dobanda anuala fixa este 6,25% pentru depozitele create prin Internet Banking sau 6% pentru cele deschise in sucursale sau prin Call Center, pentru sume mai mari de 20.000 de lei. Sumele de pana la 20.000 de lei beneficiaza de o dobanda de 6% pentru depozitele create prin Internet Banking sau de 5,75% pentru cele deschise in sucursale sau prin Call Center. Deschiderea si administrarea depozitului sunt gratuite.

"Strategia noastra este sa devenim un partener solid pentru clientii nostri in ceea ce priveste economisirea, oferindu-le un portofoliu diversificat de produse, care sa raspunda nevoilor lor. In linie cu aceasta strategie, ne extindem oferta de produse in acest an, iar depozitul «12 luni castigatoare» este un prim pas in aceasta directie. Acest instrument de economisire pe termen lung a fost creat pentru clientii care vor sa aiba un venit lunar stabil si, in acelasi timp, sa puna bani deoparte”, a declarat Eliza Erhan, Director Dezvoltare Produse Retail la Millennium Bank Romania.

Portofoliul de produse de economisire al Millennium Bank include depozite clasice la termen cu dobanzi fixe, Depozit Ascendent cu dobanda progresiva, care ajunge la 10% pe an in a sasea luna, conturi de economii, precum si Pachetul Dual, un instrument de economisire si investitii, alcatuit dintr-un depozit in lei pe trei luni cu dobanda anuala de 10% si un fond de investitii cu risc moderat. 

Ultimele stiri pe BankNews.ro: