Promotii la ProCredit pentru aniversarea a 10 ani pe piata romaneasca

Data publicarii: 22-05-2012 | Finante-Banci

Cu ocazia aniversarii a 10 ani de prezenta pe piata romaneasca, ProCredit Bank acorda10 avantaje suplimentare la 10 dintre serviciile bancare oferite, promotia fiind derulata in perioada 21 mai 2012 - 30 septembrie 2012

Astfel, persoanele juridice au acces pe durata campaniei aniversare la o linie de credit in lei cu o dobanda fixa de 10% pe an si care poate fi folosita printre altele pentru plata furnizorilor, a taxelor, salariilor si refinantarea altor linii de credit. In plus , clientii au acces la descoperit de cont in baza rulajului potential, iar preaprobarea acestui produs se face in 10 minute de la depunerea cererii. Creditul de refinantare are avantajul unei maturitati extinse de pana la 10 ani. 

Clientii persoane juridice cu profesii liberale beneficiaza de un pachet de servicii care cuprinde atat finantare cu garantiile flexibile, cat si servicii bancare, cu reduceri speciale si dobanda pentru sumele din contul curent. Iar pentru clientii noi care efectueaza plati internationale regulate, transferurile in euro catre firme din zona Uniunii Europene au un cost de numai 10 euro pe transfer pana la sfarsitul anului.

Integral pe InComeMagazine.ro