Volksbank lanseaza Contul Aniversar

Data publicarii: 22-05-2012 | Finante-Banci

Volksbank lanseaza Contul Aniversar pentru Persoane Fizice si pentru IMM-uri. Noul produs ofera clientilor acces la doua dintre cele mai solicitate servicii bancare: economisire si operatiuni de zi cu zi. 

Contul Aniversar pentru Persoane Fizice

Clientii Volksbank vor beneficia de o dobanda de 5% p.a. la Lei, respectiv 2.75% p.a. la Euro si ZERO comision de deschidere. Contul de economii este un depozit la vedere, iar dobanda aferenta va fi incasata de catre client la sfarsitul fiecarei zile bancare. Acestia pot depune si retrage bani din cont oricand, fara a pierde dobanda acumulata. Suma minima pentru aplicarea acestor dobanzi este de 100 de Lei, respectiv 25 de Euro.

In plus, in perioada  promotiei, pana pe 31 Iulie, Contul Aniversar ofera acces la doua conturi curente (Lei si Euro), un card multi-valuta si acces la Internet Banking, comisionul pentru toate aceste servicii fiind de doar 3 Lei pe luna (in loc de 6 lei). La achizitionarea Contului Aniversar, clientul dispune de 2 plati gratuite, in RON, prin Internet Banking. 

Toti clientii care detin deja un Cont Simplu la Volksbank pot beneficia de componenta de economisire cu ZERO costuri (fara comision de deschidere si fara comision de administrare). 

Contul Aniversar pentru Persoane Juridice

In cazul Intreprinderilor Mici si Mijlocii, Contul Aniversar vine cu o dobanda de 4,7% p.a la Lei, respectiv 2,7% p.a la Euro. Dobanda se calculeaza zilnic si este virata in cont in urmatoarea zi bancara. 

Soldul minim pentru aplicarea acestor dobanzi este de 2.000 de Lei, respectiv 500 de Euro. Comisionul lunar de administrare este de 12 Lei, respectiv 4 Euro. 

Toti clientii care detin "Afaceri prin Internet Banking” sau achizitioneaza  una din optiunile S, M, L, XL , beneficiaza de componenta de economisire cu ZERO costuri (fara comision de deschidere si fara comision de administrare). 

Lansarea noilor produse face parte dintr-o campanie ampla care marcheaza aniversarea a 12 ani de la intrarea Volksbank pe piata bancara din Romania. 

"Aniversarea Volksbank Romania este un eveniment important pentru noi, pe care am dori sa il celebram alaturi de clientii nostri. Vrem sa le multumim pentru sprijinul acordat in aceasta perioada, de aceea am creat o oferta speciala aniversara, cu produse avantajoase”, declara Iulia Oancea, Director Dezvoltare Produse.

Toti clientii Volksbank Romania care vor veni in oricare din sucursalele bancii in perioada 21 Mai - 31 Iulie, vor beneficia de ofertele promotionale.