Raiffeisen Leasing si-a schimbat conducerea

Data publicarii: 11-10-2006
Raiffeisen Leasing are o noua echipa de conducere formata din: Mihaela Mateescu in funtia de Director General si Robert Pintelie, Director General AdjunctRaiffeisen Leasing are o noua echipa de conducere. Aceasta este formata din: Mihaela Mateescu, Director General si Robert Pintelie, Director General Adjunct, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Din anul 2003 pana in prezent, Mihaela Mateescu a condus divizia de vanzari a companiei.

La capitolul realizari: in primele noua luni ale anului 2006, Raiffeisen Leasing a incheiat 3.500 de contracte, valoarea lor depasind 116 milioane euro. In total la sfarsitul lunii septembrie, Raiffeisen Leasing gestiona peste 13.000 de contracte (majoritatea pe sectorul autovehicule), cu un total bilant de 208 milioane euro si inregistra un profit net de aproximativ 5 milioane euro. Pentru anul 2007, Raiffeisen Leasing intentioneaza sa-si concentreze atentia pe cresterea vanzarilor de echipamente si real estate.

Reteaua teritoriala a Raiffeisen Leasing beneficiaza de o larga reprezentare la nivel national, prin cele 16 puncte de lucru existente in principalele orase: Arad, Bacau, Baia Mare, Brasov, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Suceava, Targu-Mures si Timisoara.
Raiffeisen Leasing, entitate a grupului austriac Raiffeisen, are un capital social de 14.935.400 de lei. Raiffeisen – Leasing International G.M.B.H. detine 99,9% din actiunile companiei.

Raiffeisen Leasing este membra a Asociatiei de Leasing si Servicii Financiare NeBancare incepand cu anul 2004.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: