Clientii RCS & RDS pot opta pentru factura online

Data publicarii: 25-05-2012 | IT&C

Abonatii RCS & RDS pot primi factura pe e-mail sau o pot vizualiza direct in contul de client, cu notificare pe e-mail la fiecare emitere a unei facturi

Incepand cu luna mai, clientii RCS & RDS, utilizatori ai unui serviciu de internet, pot opta pentru primirea online a facturii, in locul celei pe hartie. Serviciul se numeste  "F@ctura mea Digi” si aduce beneficii suplimentare abonatilor care il activeaza, comparativ cu factura in format print. Factura online poate fi primita de abonat pe e-mail sau poate fi vizualizata in contul sau de client de pe site-ul companiei, www.rcs-rds.ro (https://digicare.rcs-rds.ro). In cazul in care nu are un cont de client, abonatul si-l poate creea pe baza numarului de contract si a CNP-ului sau. Clientul primeste factura imediat ce a fost emisa, o poate salva pe PC, pe laptop si o poate vizualiza oricand doreste. Pentru abonatii serviciilor de telefonie fixa si mobila, Digi Tel si Digi Mobil, "F@ctura mea Digi” cuprinde si desfasuratorul tuturor convorbirilor telefonice. Un avantaj suplimentar al facturii online este accesul 24 din 24 la informatiile din factura. In cazul in care clientul opteaza sa vizualizeze factura in contul de client, el este notificat pe e-mail de fiecare data cand i se emite factura.

Serviciul "F@ctura mea Digi” este disponibil atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice si poate fi activat prin oricare dintre urmatoarele modalitati:

  • in contul de client, Contul meu Digi, de pe site-ul companiei
  • telefonic, la 03xx.400.414 (xx reprezinta prefixul judetului de apelare) - de catre persoanele fizice si la 031.400.6500 - de catre persoanele juridice
  • in punctele de prezenta RCS & RDS.

Pentru activarea F@cturii Digi in contul de client de pe site-ul companiei, nu sunt necesare date suplimentare (in afara de cele necesare crearii contului, in cazul in care abonatul nu are cont -numar contract, CNP, nume, prenume). In Contul Digi, clientul beneficiaza suplimentar de posibilitatea de a plati factura direct, cu card Visa sau Mastercard, modalitate de plata care ii asigura confirmarea imediata a platii (maxim 30 minute). De asemenea,  utilizatorul contului Digi poate folosi serviciul Direct Debit (factura recurenta), prin care isi poate seta plata automata lunara a facturii.

Activarea F@cturii Digi prin telefon sau in punctele de prezenta ale RCS & RDS, poate fi facuta doar de catre titularul de contract, pe baza datelor sale personale de identificare (CNP) si a ID-ului de client.

Informatii suplimentare despre "F@ctura mea Digi” sunt disponibile la http://www.rcs-rds.ro/asistenta/modalitati-de-plata-factura, la numarul de telefon 03xx.400.414 (xx reprezinta prefixul judetului de apelare) sau in punctele de prezenta RCS & RDS.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: