Descopera avocatura de afaceri

Data publicarii: 28-05-2012 | Afaceri

Societatea Civila de Avocati Ionescu si Sava organizeaza in perioada 2-6 iulie 2012, Scoala de Vara "Descopera Avocatura de Afaceri”, eveniment care se adreseaza studentilor la Drept, absolventi ai anului 3 de studiu si care va avea loc la Poiana Brasov, Pensiunea Heraldic Club. 

Aflata la a doua editie, Scoala de Vara "Descopera Avocatura de Afaceri” va reuni 20 de studenti ai facultatilor de Drept din Romania si ii va pune fata in fata cu specialisti in dreptul afacerilor pentru a discuta despre cele mai importante aspecte din acest domeniu. Scoala de Vara are ca scop atat informarea si initierea studentilor in avocatura de afaceri prin exemple practice si studii de caz, cat si clarificarea eventualelor nelamuriri in ceea ce priveste aceasta ramura a Dreptului. 

Pentru a te inscrie la Scoala de Vara "Descopera Avocatura de Afaceri” trebuie sa accesezi pagina noastra web http://ionescusava.ro/school  si sa completezi intr-o maniera cat mai originala formularul de inregistrare disponibil pentru descarcare. Acest formular trebuie trimis via email la beatrice@legalnet.ro. Data limita pentru inscrieri este 15 iunie 2012.

Cele mai originale 20 de aplicatii vor fi selectate pentru a participa in mod gratuit la Scoala de Vara "Descopera Avocatura de Afaceri”. Transportul, cazarea si masa vor fi asigurate de organizatori.

La finalul Scolii de Vara unul dintre studentii participanti va primi o bursa de studiu in cadrul Societatii Civile de Avocati Ionescu si Sava. 

"Organizam anual Scoala de Vara "Descopera Avocatura de Afaceri” din dorinta de a-i indruma pe  studentii la Drept interesati de domeniul afacerilor catre aceasta cariera. Experientele noastre in practica, studiile de caz si sfaturile pe care le vom oferi, le vor crea o imagine mai clara asupra avocaturii de afaceri. Vrem de asemenea sa trecem dincolo de bancile facultatii si de carti si sa descoperim impreuna una dintre cele mai frumoase ramuri ale avocaturii, asa cum este ea in practica.” - Radu Claudiu Ionescu, Managing Partner Ionescu si Sava.

"Am gasit in Școala de Vara o oportunitate de a cunoaste mediul si maniera in care se lucreaza in domeniul dreptului afacerilor. Am putut cunoaste atat avocati, cat si magistrati specializati in acest domeniu care ne-au prezentat informatii foarte folositoare pentru o viitoare cariera. Dupa scoala de vara, fiind anul 4, m-am axat pe studiul pentru licenta si am pastrat legatura cu cei de la casa de avocatura Ionescu si Sava” - Cezar Laurentiu Blanaru, castigatorul primei editii. 

 "Am fost initiati in tainele avocaturii de afaceri de catre specialisti cu o vasta experienta in acest domeniu, am fost ajutati sa intelegem mai bine implicatiile acestei cariere si totodata am discutat si despre omul din spatele profesiei de avocat, cu toate trairile si simtirile sale. Aceasta experienta m-a ajutat sa-mi conturez mai bine planurile de viitor, mi-a deschis apetitul pentru avocatura de afaceri si am invatat lucruri noi care-mi folosesc pe viitor. " - Mihaela Vlad, participant.

Scoala de Vara "Descopera Avocatura de Afaceri” este un eveniment recomandat de: AvocatNet.ro

Despre Ionescu si Sava 

Ionescu si Sava, SCA, a fost infiintata in 2005 de o echipa de avocati cu experienta in cadrul unora dintre firmele de avocatura de renume din Romania. Intr-un timp relativ scurt, Ionescu si Sava a castigat o reputatie solida pe piata avocaturii din Romania, prin serviciile juridice de calitate, intelegerea profunda a nevoilor si business-ului clientilor si prin disponibilitate si eficienta.

De la infiintarea sa, Ionescu si Sava a asistat si continua sa asiste clienti de prima marime cu activitate in domenii precum industria farmaceutica, auto, banci si servicii financiare, dezvoltare imobiliara sau productie industriala. In portofoliu de clienti al casei de avocatura se regasesc companii precum Mercedes-Benz, Novartis, Angelini, Grupo Lar. Ariile de expertiza ale echipei includ litigii, insolventa, drept fiscal, drept bancar, dreptul concurentei, fuziuni si achizitii.

Mai multe detalii pe: www.ionescusava.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: