Promotii cu aer european la Banca Comerciala Carpatica

Data publicarii: 11-10-2006
Promotia "Promotii cu aer european la Banca Comerciala Carpatica" are un nou castigator, desemnat in urma tragerii la sorti aferente trimestrului III, 2006, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Dan Larion Teodorof din Tulcea va pleca, in luna noiembrie a acestui an, intr-o excursie de patru zile, in Franta. Toate cheltuielile de transport, cazare si masa vor fi suportate de banca. "Impreuna in Europa" este o promotie destinata clientilor BCC – persoane fizice si juridice – care constituie, in perioada 15 iulie 2004 – 31 decembrie 2006, Depozite Europa la oricare dintre unitatile operative ale bancii. Premiile, acordate trimestrial, constau in sejururi pentru doua persoane in una dintre cele zece tari europene propuse in cadrul promotiei: Belgia, Cehia, Franta, Germania, Italia, Lituania, Polonia, Slovenia, Spania si Ungaria.

Totodata, persoanele care au ales sa economiseasca prin intermediul acestui produs au, la scadenta, optiunea prelungirii depozitului Europa cu depozitul Europa Plus. Acest produs ofera o dobanda fixa cu 0,5% peste cel mai bun nivel de dobanda aferenta depozitului la termen de 12 luni existent in portofoliul bancii la data constituirii.

De asemenea, Banca Comerciala Carpatica a anuntat si castigatorii pentru promotia "Economisesti si pleci in statiune", corespunzatoare perioadei 05.07.2006 – 04.10.2006.Lucretia Pavel din Vaslui, Ioan Oros din Baia Mare, Medeia Weinberg din Bucuresti, Vasile Onisor din Ocna Mures si Vasile Pop din Aiud vor beneficia, la sfarsitul acestei luni, de bilete de tratament intr-o statiune balneo-climaterica oferite de BCC.

Promotia "Economisesti si pleci in statiune!" se adreseaza persoanelor fizice care au constituit Depozite "Pensia Plus". Acestia pot economisi prin intermediul acestui produs in conditii deosebit de avantajoase, daca demonstreaza ca sunt pensionari. Suma minima de constituire a depozitului este de 100 lei, iar termenul de 12 luni.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: