Pachetele Internet si Voce Fixa sunt disponibile pentru clientii individuali

Data publicarii: 01-06-2012 | IT&C

  • Clientii individuali beneficiaza de trafic inclus sporit si tarife mai mici pentru convorbiri, cu pachetele Internet si Voce fixa
  • Echipamentele de conectare sunt gratuite, incepand cu abonamentul Internet si Voce Fixa 12 GB  

Clientii individuali ai Vodafone Romania beneficiaza, de astazi de o noua oferta pentru pachetele Internet si Voce Fixa, o solutie integrata de comunicatii care ofera conexiune la Internet in banda larga si servicii de telefonie fixa.

Utilizatorii care opteaza pentru serviciul Internet si Voce Fixa au la dispozitie trei planuri tarifare, care ofera conexiune wireless securizata la Internet, la viteze superioare, trafic de date nelimitat si tarife avantajoase pentru apelurile catre orice retea nationala si internationala. Echipamentul de conectare este oferit gratuit, la abonamentele Internet si Voce Fixa 12 GB si Internet si Voce Fixa 20 GB  incheiate pe o perioada de doi ani.

Cu Internet si Voce Fixa, utilizatorii au la dispozitie o solutie performanta de date si voce, usor de utilizat, cu activare rapida si instalare imediata. Serviciul utilizeaza un dispozitiv de tip plug-and-play care ofera acces securizat la internet printr-o retea wireless si permite conectarea simultana pentru mai multe dispozitive, incluzand PC, laptop, tableta si smartphone, cu viteze de download de pana la 7,2 Mbps. De asemenea, echipamentul include un telefon fix si posibilitatea de a adauga pana la cinci receptoare.  

  Internet si Voce Fixa 5GB   Internet si Voce Fixa 12GB   Internet si Voce Fixa 20GB  
Abonament lunar (TVA inclus) 11,5 € 17,5 € 27,5 €
Viteza

Pana la 7.2 Mbps download / 1.5 Mbps upload

Trafic initial inclus* 5GB 12GB   20GB  
Convorbiri catre Vodafone mobil si retele fixe 200 min 400 min 600 min
Convorbiri internationale ** 50 min 50 min 50 min
Tarif retele fixe 2,4 cent/min 1,8 cent/min 1,8 cent/min
Tarif Vodafone mobil 4,9 cent/min 4,9 cent/min 3,7 cent/min
Tarif alte retele mobile 8,6 cent/min 8,6 cent/min 8,6 cent/min