Banca Transilvania si Taxback.com lanseaza Serviciul de rambursare a TVA-ului extern

Data publicarii: 01-06-2012 | Finante-Banci

Clientii persoane juridice ai Bancii Transilvania au acum la dispozitie o solutie rapida si completa pentru recuperarea TVA-ului aferent platilor externe eligibile, plati realizate cu cardurile business Visa si MasterCard. Datorita parteneriatului dintre BT si Taxback.com, clientii bancii vor putea sa economiseasca timp si bani, beneficiind in acelasi timp de un flux de venit suplimentar. 

Recuperarea TVA-ului extern pentru tranzactiile facute in strainatate s-a dovedit a fi pana acum un obstacol pentru companii - din cauza lipsei de timp, de resurse sau a expertizei privind legislatia fiscala internationala. Parteneriatul dintre Banca Transilvania si Taxback.com vine astfel cu solutia potrivita pentru clientii BT, prin lansarea acestui serviciu.

Cui se adreseaza noul serviciu si cum va functiona

Serviciul de rambursare a TVA-ului extern se adreseaza clientilor Bancii Transilvania, posesori de carduri business Visa si MasterCard - Visa Business Electron, Visa Business Silver si Gold, MasterCard Business - care efectueaza tranzactii cu aceste tipuri de carduri in strainatate, cu ocazia deplasarilor in interes de afaceri. 

Clientii BT au acum posibilitatea de a-si revendica TVA-ul din 36 de state din Europa sau din alte tari din lume, pentru cheltuieli precum: evenimente internationale, cazare, transport, protocol, contracte de servicii cu furnizorii externi etc.

Taxback.com va colabora direct cu clientii Bancii Transilvania pentru colectarea documentelor necesare pentru constituirea cererilor si va administra intreaga procedura de rambursare cu autoritatile fiscale internationale. In cadrul parteneriatului, clientii Bancii Transilvania vor beneficia de asistenta specializata si de comisioane de procesare preferentiale.

Avantajele aduse clientilor Bancii Transilvania de serviciul de rambursare a TVA-ului extern

Printre avantajele aduse de serviciul de rambursare, clientilor BT, se numara: reducerea costurilor cu deplasarile externe, securizarea fluxului de numerar, precum si o politica preferentiala si transparenta de comisionare. In plus, posesorii de carduri business BT vor beneficia de asistenta permanenta prin intermediul unui Account Manager dedicat si prin serviciile Online Chat si Luminare (Raportare Online), puse la dispozitie de Taxback.com.

  

Taxback.com - partenerul BT in lansarea acestei solutii

Taxback.com este o companie multinationala, membra a Taxback Group, specializata in servicii de rambursare de taxe, cu 27 de birouri in lume si peste 600 de angajati. In Romania este prezenta din anul 2003, oferind clientilor persoane fizice si juridice servicii de consultanta fiscala specializata. Taxback.com proceseaza anual cereri de rambursare in valoare de peste 500 milioane euro.