New York: Un avion mic s-a zdrobit de un imobil

Data publicarii: 12-10-2006
Soc la New York. O aeronava de mici dimensiuni a intrat in plin intr-o cladire de locuinte. Cladirea lovita are aproximativ 45 de etaje si se afla in Manhattan. Aparatul a intrat intr-un apartament din jumatatea superioara a imobilului. Potrivit Fox News, doua persoane si-au pierdut viata, iar mai multe au fost blocate intre etaje. Informatii noi arata ca avionul era pilotat de un jucator de la echipa New York Yankees, Cory Ldile - conform CNN.

Cladirea este situata intr-o zona rezidentiala, in apropiere de sediul ONU. In avion, sustin autoritatile americane, erau cel putin doi oameni. Dar, cu siguranta, noteaza presa americana, erau destule persoane in cladire. Americanii au ramas incremeniti. Retraiesc momentele cumplite de acum cinci ani, de la 11 septembrie.

Vad din nou flacari uriase si un nor greu de fum care se inalta deasupra metropolei. Tragedia a avut loc la 15.00, ora locala. Zeci de ambulante si de echipe de interventie sunt in zona, focul a fost stins iar cladirea a fost evacuata.

Antena 3

Ultimele stiri pe BankNews.ro: