COSMOTE si Germanos aduc gama completa de telefoane L-Style de la LG

Data publicarii: 13-06-2012 | IT&C

Cele trei modele de smartphone-uri din gama L-Style de la LG, Optimus L3, L5 si L7 sunt acum disponibile in toate magazinele COSMOTE si Germanos Telecom Romania. Noile modele au un design modern si elegant, iar ecranul foarte mare asigura o experienta de vizualizare excelenta.

Gama L-Style de la LG cuprinde trei modele de smartphone-uri: LG Optimus L3, LG Optimus L5 si LG Optimus L7, toate imbinand doua dintre elementele definitorii ale brandului: un design modern si tehnologie avansata. 

LG Optimus L3 este elegant si compact. Telefonul utilizeaza Android 2.3 (Gingerbread) si permite accesul la aplicatiile din Android Market™. Cu un touchscreen TFT de 3.2” inci pentru o vizualizare optima si o camera foto de 3MP, poti fotografia cele mai dragi momente oriunde si oricand. Terminalul permite conectarea la Wi-Fi, USB 2.0, iar bateria 1500mAh are o durata de convorbire mai mare.

LG Optimus L5 este un smartphone user-friendly, avand o grosime de numai 9.6 mm. Telefonul beneficiaza si de tehnologia specifica, LG Floating Mass, care are capacitatea de a crea iluzia unui smartphone mult mai subtire decat este in realitate.

Terminalul beneficiaza de un touchscreen TFT de 4.0” inci, cu o rezolutie de 320X480 pixeli, perfecta pentru o vizualizare optima a tuturor fotografiilor si videoclipurilor, iar scrierea, citirea si editarea textelor pe telefon sunt considerabil facilitate. Telefonul este special adaptat pentru ritmul alert al activitatilor cotidiene, astfel incat persoanele dinamice il pot folosi cu usurinta si in miscare, fiind optimizat pentru utilizarea cu o singura mana.

Mai mult decat atat, telefonul reuneste functii precum Drag and Drop, sageti de selectie a textului sau functia QuickMemo™, care permite capturarea imaginii afisate, adaugarea de notite si salvarea acestor informatii.  Dotat cu tehnologia NFC (Near Field Communications), telefonul utilizeaza sistemul de operare Android 4.0.3 Ice Cream Sandwich, care faciliteaza accesul la cele mai noi aplicatii disponibile in Android Market™ sau la functii multitasking. 

Telefonul are o greutate de 120 grame si este prevazut cu o capacitate de stocare interna de 2GB, care poate fi extinsa pana la 32GB cu ajutorul unui card microSD. Durata de convorbire este de pana la 600 de minute si in standby pana la 600h.

LG Optimus L7 este un smartphone rafinat, cu un touchscreen TFT de 4.3” inci si cu o rezolutie de 800X480 pixeli, care permite o vizualizare excelenta a pozelor si filmelor. Telefonul, la fel ca modelul LG Optimus L5, dispune de tehnologia NFC (Near Field Communications) si foloseste Android 4.0 (Ice Cream Sandwich). 

LG Optimus L7 are o camera foto de 5MP cu auto focus instantaneu si flash LED. Mai mult, camera frontala VGA este perfecta pentru apelurile video. Terminalul se conecteaza la Wi-Fi, USB 2.0 si foloseste ca browser de internet Android Webkit Browser. Capacitatea de stocare este de 4GB, dar care poate fi extinsa pana la 32GB prin intermediul unui card microSD.

LG Optimus L3 este disponibil la pretul de 1 leu (TVA inclus), LG Optimus L5 la 329 lei (TVA inclus), iar LG Optimus L7 la pretul de 499 lei (TVA inclus), fiecare cu abonamentul COSMOTE XXL pe doi ani, care include: 350 de minute nationale si internationale, plus 2000 de minute, 2000 de SMS-uri, 250 MMS-uri si 2000 apeluri video in reteaua COSMOTE, 2000 de minute catre destinatii fixe Romtelecom, precum si 250 MB trafic date, totul pentru 24,8 euro/luna (TVA inclus). 

Cele trei modele sunt disponibile si fara conectare: LG Optimus L3 la pretul de 599 lei (TVA inclus), LG Optimus L5 la pretul 949 lei (TVA inclus) si LG Optimus L7 la pretul de 1.199 lei (TVA inclus) in toate magazinele COSMOTE Romania si Germanos.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: