OTP Bank a vandut peste 20.000 de carduri

Data publicarii: 12-10-2006
OTP BankIn primele 8 luni de la lansarea primului card pe piata romaneasca, OTP Bank Romania a depasit cota de 20,000 de carduri emise catre clientii sai, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro.  OTP Bank Romania a lansat de la inceputul anului 2006 nu mai putin de 7 tipuri de carduri bancare, de debit si credit, pentru persoane fizice si juridice. Cardurile de debit MasterCard "Flat" emise de OTP Bank Romania constituie o premiera pe piata, fiind primele carduri neembosate emise direct sub sigla MasterCard de catre o banca romaneasca.

Alaturi de cardurile embosate MasterCard "Standard", cardurile MasterCard "Flat" sunt oferite clientilor odata cu deschiderea contului curent in RON sau EUR, reprezentand instrumentele optime de accesare a contului 24 de ore din 24, pentru efectuarea de plati sau retrageri de numerar, atat in Romania, cat si in strainatate, inclusiv pentru tranzactii Internet.

Cardurile VISA Business "Silver" si VISA Business "Electron", adresate persoanelor juridice, sunt disponibile in RON si EUR si permit utilizatorilor efectuarea de plati electronice si retrageri de numerar, direct din contul firmei, scutind practic companiile de operatiunile aferente acordarii de avansuri in numerar catre angajati.
 
Cardul de credit MasterCard "All Inclusive" de la OTP Bank Romania ofera o limita de credit de pana la 5,000 € (echivalent in RON). In plus, clientii pot obtine, practic, un credit fara dobanda cu o perioada de gratie de pana la 45 de zile, iar suma minima de plata lunara este de numai 5% din creditul utilizat.

Cardurile VISA Junior sunt adresate persoanelor fizice cu varsta cuprinsa intre 14 si 25 ani. OTP Bank Romania  ofera aceste carduri in doua variante, si anume VISA Junior Plus – pentru categoria de varsta 14-18 ani, respectiv VISA Junior Max – pentru categoria de varsta 18-25 ani.

OTP  Bank Romania isi va largi in curand portofoliul  sau de carduri, prin introducerea unor produse noi, cum ar fi: cardurile de credit VISA Classic si VISA Gold, precum si carduri tip "co-brand" si "affinity" emise sub sigla MasterCard, in colaborare cu companii partenere de notorietate din Romania.

In paralel, OTP Bank Romania administreaza o retea de 58 de ATM-uri in principalele orase ale tarii, urmand ca aceasta sa fie extinsa pana la un numar de aproximativ 100 de ATM-uri pana la sfarsitul anului.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: