Piraeus Bank propune solutii de finantare pentru case la Fin Fair

Data publicarii: 12-10-2006
Piraeus Bank Romania participa la Targul Imobiliar FinFair, care se desfasoara in Bucuresti, la Sala Palatului, in perioada 12 - 15 octombrie 2006, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Pe intreaga perioada a targului, Piraeus Bank Romania va oferi cu produse financiare special concepute pentru a veni in intampinarea nevoilor persoanelor fizice, societatilor comerciale sau persoanelor fizice autorizate interesate sa achizitioneze un apartament sau o casa, precum si de de renovarea unui imobil.

"Piraeus Bank are o experienta indelungata in crearea de produse inovatoare, adaptate necesitatilor tuturor clientilor sai, persoane fizice, persoane fizice autorizate sau societati comerciale. Prezenti la stand, profesionistii bancii vor oferi informatii si solutii persoanelor care vor solicita serviciile Piraeus Bank Romania. Acestia vor recomada fiecarui potential client cea mai avantajoasa solutie financiara, adaptata nevoilor acestora, pentru achizitionarea sau renovarea unui apartament sau a unei case. Ca intotdeauna, Piraeus Bank Romania va oferi raspunsuri rapide si conditii flexibile" au declarat reprezentantii Piraeus Bank Romania.

Vizitatorii standului Piraeus Bank Romania vor putea beneficia de informatii si despre alte produse ale bancii decat creditele imobiliare si ipotecare, cum ar fi  creditul de nevoi personale sau cardul de credit etc. Mai mult, reprezentantii Piraeus Bank Romania vor primi cereri pentru credite de la toate categoriile de clienti, persoane fizice sau persoane juridice.

Prin participarea la acest targ, Piraeus Bank Romania demonstreaza inca o data ca este o banca inovatoare si proactiva, care doreste sa fie aproape de clientii sai, oferindu-le acestora produse si servicii flexibile, adaptate nevoilor lor specifice.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: